Volný čas | Zajímavosti

Andropharmia Slim

Hodnocení

Máte pocit, že už jste v oblasti hubnutí vyzkoušeli vše a stále bez výsledku nebo s jojo efektem? Tak to jste jistě ještě neužívali přírodní doplněk stravy Andropharmia Slim. Tento přípravek má totiž díky svému složení naprosto pozitivní účinky na organismus

Andropharmia Slim
Andropharmia Slim

Máte pocit, že už jste v oblasti hubnutí vyzkoušeli vše a stále bez výsledku nebo s jojo efektem? Tak to jste jistě ještě neužívali přírodní doplněk stravy Andropharmia Slim. Tento přípravek má totiž díky svému složení naprosto pozitivní účinky na organismus. Dokonce účinně bojuje i s celulitidou a pomůže vám za několik týdnů vylepšit postavu.

Přípravek je vhodný i pro diabetiky a to díky hlavní složce, výtažku z rostliny Caralluma, která pomáhá regulovat krevní cukr. Jejích účinků je samozřejmě více a při hubnutí je pro nás nejdůležitější urychlení metabolismu, jelikož poté dochází k rychlejšímu spalování a tudíž se nám v rizikových partiích neukládají tuky. Dalšímí významnými látkami v přípravku jsou výtažky z rostliny zavané Chaluha bublinatá a Garnicie kambodžská.

Andropharmia Slim je doplňkem stravy, jeho doporučené dávkování je uvedeno v příbalové informaci a vy byste jej měli dodržet. Prášky na hubnutí vám pomáhají s hubnutím a většinou právě urychlují metabolismus, ale nestačí sedět doma na gauči a čekat, že se váš tuk rozpustí. Je potřeba s tím také něco dělat. V první řadě byste měli dodržovat pitný režim a zvolit nějaký zdravější jídelníček. Hlavně se nepřejídejte a jezte pravidelně a to pětkrát až šestkrát denně v menších porcích. Vaše hubnutí můžete podpořit i nějakou sportovní aktivitou. Začínejte klidně pomalu, nikdo nechce, aby z vás byli vrcholoví sportovci, ale hýbejte se.

Zpočátku jsem přípravku Andropharmia Slim nevěřila. Koneckonců takových na trhu je, ale poté co jsem ho vyzkoušela, mohu vřele doporučit. Kilogramy jdou dolů a vy se přibližujete ke své vysněné postavě. Navíc i celulitida začíná mizet. Vyzkoušejte Andropharmia Slim i vy a uvidíte, že budete spokojeni.

Zdroj: Mind.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost