Technika | Herní svět

Call of Duty: Black Ops láme rekordy v předobjednávkách!

Anonym

13:02 | 6.11.2010
Anonym

Hodnocení

Již zanedlouho výjde další díl z velmi úspěšné série vývojářů z Treyarch, Call of Duty: Black Ops, které nás bude přesouvat v několika desetiletích zpět, ale zaměří se také na novodobé konflikty od deštných pralesů po mrazivé hory!

Call of Duty: Black Ops láme rekordy v předobjednávkách!
Call of Duty: Black Ops láme rekordy v předobjednávkách!

Co se týče herních nadšenců věřím, že nejočekávanějším hitem letošního roku byla bez pochybu MAFIA II, která sklidila velký úspěch, ale nikdy nic nemůže být dokonalé a tak měla i pár odpůrců. Největším problémem MAFIE II byl hlavně datum vydání, který měl zpoždění skoro rok! MAFII II už jsem si však dávno předvedli a jsme tu dnes kvůli jiného důvodu! A to kvůli dalšímu dílu veleúspěšné světové série Call of Duty: Black Ops

Mnohokrát jsme mohli číst na různých portálech zajímajících se právě o herní tématiku a uniknutí kopií tohoto dílu, které se poté rozšířili dále a prodali za vcelku slušnou cenu! Fanoušci této střílečky se mohou těšit třeba na obnovení Zombie módu z pátého dílu World at War. Detaily zanedlouho vycházejícího dílu šly tak dopodrobna, že se muselo trochu ubrat na kvalitě! Vyšlo i mnoho vyjádření o propracování grafiky - „Úplně jsme změnili způsob animace tváří, některé věci, které jsme dokázali s postavou Garyho Oldmana jsou úžasné.“ zmínil Dave Anthony. Šéf animace Dominique Drozdz řekl, že některé byly až příliš dobré. „V některých situacích to zašlo až příliš daleko. Ve hře se střetnete se škrcením. Podřezaní je hnusné, no tohle je horší!“ Black Ops, který nám bude zobrazovat několik válek a konfliktů v jedné sféře bude tedy velmi realistický a mnohdy až opravdu zaostřený! Ještě čtyři dny a můžete si skočit do obchodu pro velmi oblíbenou sérii! Na to, že ještě nevyšla už sklízí úspěchy! Čím? Jejich předobjednávky se vyhouply na první místa v žebříčcích a předběhly tak třeba Halo: Reach, World of Warcraft či velikána Red Dead Redemption! Call of Duty: Black Ops bude podporovat jak konzole tak staré dobré počítače! Jedná se o PS3, XBOX360, Wii a zmíněné PC. Zmíněná verze zombie bude však něčím vyjímečná a to tím, že nebudete bezhlavě střílet s obyčejným vojákem, ale vpadnete do kůže třeba Johna F. Kennedyho, Richarda Nixona, Roberta McNamaru nebo Fidela Castra, kteří se utkají v Pentagonu!

Hra byla vyvinuta jako předešlé díly, jak pro začátečníky, tak opravdové střelce! Můžete si vybrat celkem ze čtyř obtížností! Na výběr je Recruit, což je nezkušený hráč jednoduše řečeno začátečník, doporučoval bych všem začít od této úrovně a postupně zvyšovat! Další možností je Regular, což už je možnost hrát proti více nepřátelům, avšak neumřít po jednom či dvou zásazích, tohle bych doporučoval těm kteří měli tu čest aspoň s jedním dílem této série! Další obtížností je Hardened, která je už opravdu obtížná, ale po čase trénování jí zvládne každý! No a nejtěžší Veteran, tak to už je ostřílený borec, který zná většinu map nazpaměť a má velmi kvalitní taktické myšlení, takže ví jak na to, může jí zvládnout i rekreační hráč, ale zaručuji, že se zde bude velmi hodit časté ukládaní hry!

Zdroj: Bedlive.info

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost

Anonym