Volný čas | Zábava

Ďábel nosí Dokonalý svět

Anonym

23:51 | 29.10.2010
Anonym

Hodnocení

Milovnice (ale i milovníci) zahraničních seriálů jako je Sex ve městě, Zoufalé manželky nebo filmu Ďábel nosí Pradu se dočkaly. Na televizních obrazovkách se objevil svěží seriál z prostředí redakce módního časopisu Grace – Dokonalý svět.

Ďábel nosí Dokonalý svět
Ďábel nosí Dokonalý svět

Milovnice (ale i milovníci) zahraničních seriálů jako je Sex ve městě, Zoufalé manželky nebo filmu Ďábel nosí Pradu se dočkaly. Na televizních obrazovkách se objevil svěží seriál z prostředí redakce módního časopisu Grace – Dokonalý svět. Každou středu tak můžeme nahlédnout pod pokličku existence módního časopisu a jejich redaktorů, šéfů, fotografů, modelek a dalších, kteří, ač pracují v luxusním prostředí, zažívají stejné starosti, jako každý druhý.

První řada seriálu vznikala 146 dní, během nichž bylo natočeno zhruba 450 hodin záznamu a prošlo tak před kamerou zhruba 100 herců, 24 profesionálních modelek a řada známých osobností, mimo jiné topmodelka Simona Krainová či fotograf Robert Vano. V epizodních rolích se také objevila Hana Maciuchová, Chantal Poullain, Dara Rolins a další. Natáčelo se v mnoha zajímavých prostředích, například v luxusních buticích v Pařížské ulici, v novém obchodním centru Arkády na pražském Pankráci, na Staroměstském náměstí, v Rudolfinu, na sportovním letišti Kbely, v golfový resortu na Konopišti, na zámku Bon Repos nebo v salónu kadeřníka Libora Šuly. Exteriéry vydavatelství se natáčely v areálu bývalého holešovického pivovaru, v němž v současnosti sídlí firma Ringier (například vydavatel deníků Blesk a Aha!).

Dokonalý svět má něco, co většina českých seriálů postrádá. Nadhled, vtip, výbornou hudební dramaturgii a spád. Bezpochyby zato může i kvalita tvůrců a vynikající Jana Hlaváčová alias Betynka. Režisérem seriálu se stal Vít Karas, některé díly režírovala i Tereza Kopáčová (ta stála například za projektem Soukromé pasti), na scénáři Dokonalého světa má zásluhu scénáristka Mirka Votavová. Mezi hlavní herce Dokonalého světa patří:

Eva Sakálová - Marie, asistentka módního odděleníJitka Čvančarová - Michelle, módní ředitelkaTereza Brodská - Andrea, šéfredaktorkaJana Hlaváčová - Alžběta, šedá eminence redakceSaša Rašilov - David Maxa, ředitelVanda Hybnerová - Olga Krutvorová alias Kruťanda, ředitelka inzerceVojta Dyk - Oskar, stylistaJuraj Kukura - Vladimír Maxa, majitel vydavatelstvíMartin Pechlát - Pavel manžel AndreyJiří Dvořák - Martin, „ty víš kdo“Zuzana Norisová - Iveta, ztřeštěná Mariina sestraJana Stryková - Vanda, produkčníFilip Čapka - George, fotografKristina Lukešová - Natálie, recepčníKristýna Leichtová - Bára, asistentka

Zdroj: Lookhere.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym