Koníčky | Dům a zahrada

Dětský nábytek, podzimní kolekce

Kimiro

06:17 | 13.9.2010
Kimiro

Hodnocení

Tak jako klasická móda v oblečení, i nábytek, tedy v dnešním článku budeme hovořit o dětském nábytku, má své trendy. Před nedávnem skončila mezinárodní výstava nábytku Milano 2010 v Itálii, zemi, která designu v nábytkářském průmyslu vévodí. Také v této oblasti se projevila celosvětová krize a novým trendem je výroba ekonomického, multifunkčního nábytku

Dětský nábytek, podzimní kolekce
Dětský nábytek, podzimní kolekce

Tak jako klasická móda v oblečení, i nábytek, tedy v dnešním článku budeme hovořit o dětském nábytku, má své trendy. Před nedávnem skončila mezinárodní výstava nábytku Milano 2010 v Itálii, zemi, která designu v nábytkářském průmyslu vévodí. Také v této oblasti se projevila celosvětová krize a novým trendem je výroba ekonomického, multifunkčního nábytku, který šetří naší peněženku a to je moc dobře. Zachovat kvalitu při snížení ceny nábytku, znamená nové technologie ve výrobě, nové materiály a přizpůsobivost nábytku interiéru.

Systém Combo, velmi známého výrobce dětského nábytku Bella, můžeme představit jako nejlepší příklad toho, co se myslí pod pojmem nový, multifunkční nábytek. Před narozením vašeho dítěte si můžeme pořídit dětskou postýlku Combo, kterou lze v době potřeby, tedy až dítě postýlce odroste, jednoduše demontovat na samostatné díly nábytku. A co se stane touto jednoduchou demontáží? Získáte samostatné díly nábytku k sestavení dětského pokoje. Nemusíte tedy vše pořizovat postupně, nemusíte kupovat postýlku a pak ještě dětský pokoj s dětskou postelí klasických rozměrů. A zde vzniká úspora na pořizování nábytku. Jedna vstupní položka. Multifunkční systém je právě z těchto úsporných charakteristických vlastností tolik oblíben na našem portále. Nábytek Aldo systém Combo představuje jako jediný na českém trhu. Dětskou postýlku Combo, kterou zaměníte na dětský pokoj si můžete vybrat z několika odstínů. Vyrobena je z mdf desky, která je ošetřena speciální, zdravotně nezávadnou emulzí, velmi snadnou na údržbu. Známe, ti co mají děti, že popsaný nábytek může někdy být velkým problémem. Dnešní povrchové úpravy naštěstí těmto problémům předcházejí.

Dalším velmi důležitým faktem je úložný prostor. Design dětského nábytku se snaží myslet i na ty z Vás, kteří velkým prostorem nedisponují. Změnil se také přístup k nábytku, určenému právě pro nejmenší. Dětské postýlka Combo nejenže nabízí originální design, ale také je takovým mateřským centrem pro maminku s miminkem. Všimněte si na fotografii množství úložného prostoru kolem postýlky, přebalovací pult, odkládací plochy apod., maminka má tedy vše při ruce a nemusí tak často při převlékání, nebo přebalování od dítěte odbíhat. Dětskou postýlku Combo s možností rozložení na dětský pokoj, jsme zařadili do kategorie nábytku, který můžeme jen doporučit.

Novou kategorií nebo spíše novým trendem jsou dětské psací stoly, které letos představuje úplně poprvé jako multifunkční systém. Vy sami si můžete vytvořit pracovní prostředí, které dětem bude vyhovovat. Vy sami si můžete vybrat kontejner a jejich velikost či uspořádání. Dětské psací stoly jsou vyrobeny z velmi kvalitního materiálu společnosti Bradop, která patří k předním českým výrobcům a jedna příjemná zpráva navíc. Nejen dětské psací stoly ale i široký výběr dalšího nábytku vede společnost skladem, tedy termíny dodání jsou do čtyř dnů ode dne objednání. Dětský nábytek nabízí nejrůznější barvy, které nejsou v takových pestrých barvách u nábytku do ostatních interiéru. Dětský nábytek již není nudně šedivý, ale vybrat si můžete pastelové barvy od zelenkavé, pomeranče, růžové, modré a dalších. Také nový trend, který patří k příjemným. Jako zvláštní kolekci jsme zařadili luxusní dětský nábytek, který dokonce nabízí ručně malované obrázky pohádkových postaviček.

Zdroj: Nabytek-Aldo.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym