Kultura | Akce a události

Do Berlína s Beck Reisen

Hodnocení

Cestovní kancelář Beck Reisen se jako jedna z mála specializuje především na zájezdy pro seniory. V srpnu 2011 budou mít klienti Beck Reisen možnost poznat krásy Německa na pětidenním zájezdu.

Do Berlína s Beck Reisen
Do Berlína s Beck Reisen

V posledních letech se pozornost cestovních kanceláří více zaměřuje na dosud neprávem opomíjenou klientelu 55+ neboli seniory. Ti totiž nechtějí trávit svůj čas pasivně doma, ale stále častěji za odpočinkem a novou energií vyrážejí i za hranice. Cestování je pro ně ideální volbou, jak se svými blízkými prožít nezapomenutelné chvíle a zapomenout na všední starosti. Cestovní kanceláře jsou si toho vědomy a vycházejí starším lidem vstříc v podobě speciálních zájezdů. Mnoho cestovek přitom přiznává, že klientela ve věku 55 let a více tvoří třetinu všech klientů. To není málo!

Jak takový zájezd pro seniory vypadá? Je samozřejmostí, že má svá specifika a je přizpůsoben například fyzickým možnostem starších lidí. Proto cestovní kanceláře přednostně dbají na to, aby zájezdy pro seniory byly maximálně příjemné a poklidné. Je kladen důraz na individuální přístup a maximálně vstřícný personál.

Cestovní kancelář Beck Reisen se jako jedna z mála specializuje především na zájezdy pro seniory. Působí v několika státech Evropy a má bohaté zkušenosti s touto cílovou skupinou. Beck Reisen pořádá především vícedenní zahraniční zájezdy. V nabídce jsou jak klasické pobytové zájezdy, tak poznávací pobyty, při kterých mají senioři možnost dozvědět se mnohé o kultuře, způsobu života a historii vybraného státu. Právě poznávací zájezdy patří mezi jedny z neoblíbenějších. Pro rok 2011 jsou připraveny 2 zájezdy – v srpnu bude možnost poznat krásy Německa, na podzim si mohou senioři s Beck Reisen prodloužit léto v tureckém Istanbulu.

I když je Německo takřka za humny, jen málo Čechů tam jezdí na dovolenou a je to škoda, protože tato země má co nabídnout. Snadno se o tom přesvědčíte, pokud si zakoupíte 5denní zájezd s Beck Reisen do Německa. Mezi nejzajímavější destinace, které klienti navštíví, patří:

Zdroj: Napis-clanek.cz

Nepřehlédněte

Už to nejde jako za mlada:-)

Už to nejde jako za mlada:-)

7.1. | 02:43 Video.maxizabava.cz

Zábava v důchodu aneb už to tolik nejde:-)

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

7.1. | 02:43 Koule.cz

Slovenští punkrockeři Horkýže slíže vydávají pod názvem V…

Iron Man 3 - první trailer

Iron Man 3 - první trailer

23.10. | 20:39 Filno.pise.cz

Včera jste se mohli podívat na první plakát k filmu Iron Man…

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

7.10. | 14:53 Hudebniakce.cz

Máte kapelu nebo jen rádi zpíváte, chtěli by jste natočit…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym