Technika | Hardware a software

Hyundai HMB R600K (recenze HD přehrávače a rekordéru)

Deefha

08:00 | 29.7.2010
Deefha

Hodnocení

M-Box R600K je další z mnoha univerzálních přehrávačů, které v posledních pár letech zaplavily trh. Obsahuje množství funkcí a vlastností, které jsou stejné téměř ve všech přehrávačích tohoto druhu, ale má i něco, co jej od konkurence odlišuje. Za přibližně 5 tisíc bez pevného disku jde o zajímavé zařízení, které si zaslouží pozornost.

Hyundai HMB R600K (recenze HD přehrávače a rekordéru)
Hyundai HMB R600K (recenze HD přehrávače a rekordéru)

Hyundai M-Box R600K je další z mnoha univerzálních multimediálních přehrávačů, které v posledních pár letech zaplavily trh. Obsahuje množství funkcí a vlastností, které jsou stejné téměř ve všech přehrávačích tohoto druhu, ale podíváme se i na to, co jej od konkurence odlišuje.

M-Box patří do početnější skupiny HD přehrávačů, které neobsahují optickou mechaniku (na rozdíl třeba od nedávno recenzovaného HDI Dune BD Prime 3.0. Místo toho se však může pochlubit integrovaným tunerem pro digitální pozemní vysílání (DVB-T), který podporuje i HD programy (MPEG-4) a ze kterého lze nahrávat na pevný disk.

M-Box R600K je dodáván v tuctové papírové krabici s fotkou přístroje. Vzhledem k poměrně malým rozměrům přehrávače je krabice výrazně útlejší než balení klasických přístrojů s optickou mechanikou či dříve VHS přehrávačů. Uvnitř kromě R600K najdete docela bohatou výbavu, která zahrnuje všechny potřebné propojovací kabely, tj. především anténní koaxiál a HDMI.

Kromě napájecího kabelu a adaptéru je v balení ještě lacině vypadající dálkový ovladač na dvě minitužkové (AAA) baterie (rovněž součástí balení), USB kabel a dvě tenké příručky (v angličtině a němčině, čeština chybí). Vzhledem k malé velikosti přístroje se zdroj nevešel dovnitř šasi, takže se musíte smířit s externí cihličkou podobnou těm, které se dodávají k notebookům.

Zdroj: Hdmag.cz

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym