Koníčky | Cestování

Jak využít amatérské fotografie

Hodnocení

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření, přináší radost při fotografování, a prohlížení snímků, problém nastává v okamžiku, kdy je snaha snímky nějak smysluplně použít, aby byli nějak užitečné? Většinou se totiž fotografie pořizují jenom k nějakému účelu, kdy dokumentují události, nebo minulost dětí, taky lze využít fotografie v reklamě. Mnohé amatérské snímky jsou hezké a zajímavé, ale je nemožné, pro ně nalézt nějaké vhodné využití, následkem bývá to, že po určité době, zájem o to fotografovat, začíná slábnout a veliké investice do nákupu drahé fotografické techniky, jsou špatnou investicí. Podobné problémy jsou i u amatérského filmování, i zde je veliký problém, amatérské filmy smysluplně využít, aby měl z toho tvůrce nějaký užitek, nebo aspoň radost.

Jak využít amatérské fotografie
Jak využít amatérské fotografie

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření, přináší radost při fotografování, a prohlížení snímků, problém nastává v okamžiku, kdy je snaha snímky nějak smysluplně použít, aby byli nějak užitečné? Většinou se totiž fotografie pořizují jenom k nějakému účelu, kdy dokumentují události, nebo minulost dětí, taky lze využít fotografie v reklamě. Mnohé amatérské snímky jsou hezké a zajímavé, ale je nemožné, pro ně nalézt nějaké vhodné využití, následkem bývá to, že po určité době, zájem o to fotografovat, začíná slábnout a veliké investice do nákupu drahé fotografické techniky, jsou špatnou investicí. Podobné problémy jsou i u amatérského filmování, i zde je veliký problém, amatérské filmy smysluplně využít, aby měl z toho tvůrce nějaký užitek, nebo aspoň radost. Pokud se z fotografa nebo kameramana stane profesionál, tak už zde není radost z fotografování nebo filmování, protože je zde mnoho starostí s tím, aby byl náročný zákazník spokojen, a to je často dost veliký problém. Využití fotografie a filmu, je spojené jenom s profesionálním fotografováním a filmováním, pro amatéry zde není místo z mnoha důvodů. Není problém si vytvořit na internetu stánku, a zde prezentovat svoje amatérské fotografie, nebo amatérské filmy, problémem je, že zde budete mít malou návštěvnost stránky a vaše fotografie a filmy zde neprodáte nikomu. Jde zde o objektivní hodnotu fotografie nebo filmu, jedna věc je že si amatér může myslet, že jeho tvorba je hodnotná, a druhá věc je že si zákazníci myslí, že jsou fotografie a filmy bez hodnoty. Situace určuje u všeho zde hodnotu, a to co v jedné situaci má velikou hodnotu, to v jiné situaci nemá žádnou hodnotu, jde o to kdo fotí a co fotí, pokud fotí slavný fotograf slavné osobnosti, mají jeho fotografie i velikou hodnotu, logicky pokud fotí bezvýznamný fotograf, bezvýznamné lidi, nemají jeho fotografie žádnou hodnotu.

Zdroj: Web.libimseti.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…

Najdi si nejlevnější letenku po Evropě se službou…

Najdi si nejlevnější letenku po Evropě se službou Skypicker

15.10. | 16:03 Novinky.enachod.cz

Skypicker je jedním z užitečných webů, které vám mohou…


Komentáře

  • Mirjam Kubičková

    Mirjam Kubičková, 22.10.2012 000 14:51

    To jsou ale nesmysly. Copak hodnota je dána jenom penězi?! Znám jedno dobré úsloví: Někteří lidé jsou nesmírně chudí. Nemají nic. Jenom peníze".

  • Anonym

Oblíbenost

Mirjam Kubičková