Sport | Zdraví

Jak zhubnout

Anonym

21:37 | 29.11.2010
Anonym

Hodnocení

Hubnutí pomocí vhodného jídelníčku, prášky na hubnutí, diety, koktejly na hubnutí, rychlé hubnutí nebo hubnutí s cviky na doma. Čím ale začít? Motivačním programem!

Jak zhubnout
Jak zhubnout

Hubnutí pomocí vhodného jídelníčku, prášky na hubnutí, diety, koktejly na hubnutí, rychlé hubnutí nebo hubnutí s cviky na doma… Tolik možností, jak zhubnout, ale žádný postup nezabírá? Tenhle návod vám zaručeně ukáže, jak byste s hubnutím měli vůbec začít. A co je klíčem ke zdravému hubnutí? Velkým strašákem pro každého, je to, že se bude muset drasticky omezovat a týrat své tělo. Ale to je chyba. Ukážeme si, jak na zdravé hubnutí, pokud to s hubnutím myslíme vážně.

Udělejte si doma fotografii vaší postavy zepředu, zboku, zezadu. Požádejte o její pořízení například svého manžela. Zaznamenejte si datum, kdy jste snímek vyfotili, fotografii vlepte do svého zápisníku. Zaznamenejte si, kolik jste v den focení vážili.

Na první stránku svého zápisníku napište hlavní důvod, proč jste se rozhodli zhubnout. Důvod popište jednou větou. Například: „Když zhubnu do léta, budu moct vyjít v plavkách a mužům se budu líbit.“ Nebo: „Stydím se za svou postavu, ale můžu s tím něco udělat…“ Tento zápis by měl být vaším mottem na příští týdny a měsíce, proto buďte sebekritičtí, ale zároveň s optimismem, že to konečně dokážete.

Vaše motivace a vůle k zhubnutí jsou polovinou úspěchu. Zní to jako klišé, za vším ale hledej motivaci. Z hubnutí musíme mít radost. Proto si vytvořme si vlastní malý motivační program, aby nám hubnutí přineslo i něco navíc. Může to být prasátko, do kterého si vkládáme za každý splněný úkol třeba deset korun. Pokud se nám podaří dosahovat vytyčených cílů, vždy jednou měsíčně si něco za část peněz z prasátka koupíme to, co nám udělá radost. Například nové boty, pěkné tričko nebo pozveme kamarádku na večeři. Pokud se nám nedaří splnit vytyčený cíl za měsíc, prasátko prostě nevybereme.

Zdroj: Jaktak.cz

Nepřehlédněte

Zdravé recepty pro každý týden

Zdravé recepty pro každý týden

7.1. | 02:43 Zdravepondeli.cz

Zdravé recepty na každý týden jako inspirace pro racionální…

Osobný tréner

Osobný tréner

21.10. | 11:34 Sparring.sk

Ak chcete zmeniť svoj život a konečne sa začať hýbať, už…

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

19.10. | 21:37 Klikacvak.cz

Přebytečné kilogramy mě vždy trápily. Vyzkoušela jsem mnoho…

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

16.10. | 11:17 Zivotbezhranic.cz

Odpuštění - proces, kterým procházíme naprosto všichni, a to…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym