Lidé | Móda a kosmetika

Konferenční stolky skleněné

Anonym

16:25 | 13.8.2009
Anonym

Hodnocení

V moderních interiérech se velmi často setkáváme s celoskleněným nábytkem, jehož přítomnost dokáže vnést do místnosti více denního světla. Sklo se jako výrobní materiál...

Konferenční stolky skleněné
Konferenční stolky skleněné

V moderních interiérech se velmi často setkáváme s celoskleněným nábytkem, jehož přítomnost dokáže vnést do místnosti více denního světla. Sklo se jako výrobní materiál používá nejen pro vyhotovení konferenčních stolků, nýbrž i ostatního nábytku, jako jsou police, jídelní stoly, schodišťové stupně, dveře, noční stolky ba dokonce i židle.

Konferenční stolky tvoří nedílnou součást téměř každého moderního obývacího interiéru, jejichž místo se nachází nejčastěji před sedací soupravou. Skleněné konferenční stolky disponují především nevšedním designem, jenž do obývacích pokojů přinese jistý nádech elegance a vkusu.

Vedle funkce estetické by měl konferenční stolek splňovat i funkci praktickou, která spočívá především v dostatečně velké odkládací ploše. Nezřídka konferenčním stolkům dominuje trvalá dekorace, horní deska slouží též pro odkládání skleniček, šálků či TV ovladačů, spodní desku zpravidla využíváme pro umístění TV programu, novin a časopisů.

K výrobě konferenčních stolků se zpravidla používá velmi kvalitní, kalené sklo nebo lepené bezpečnostní sklo, které je tvořeno několikavrstvou průhlednou fólií. Tloušťka skla, určeného k výrobě bytového nábytku, by se měla pohybovat mezi deseti až patnácti milimetry. Skleněné konferenční stolky jsou zpravidla vyrobeny z čirého nebo matného – kouřového skla, bez použití barevných odstínů.

Zdroj: Homemag.cz

Nepřehlédněte

Super dárky jsou erotické pomůcky

Super dárky jsou erotické pomůcky

24.10. | 16:10 Darky-Clanky.cz

Gynekologové, sexuologové i urologové mnohdy také zdůrazňují…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče,…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče, plynaře a městské strážníky

19.10. | 22:40 Udalosti112.cz

LITVÍNOV / 18.10.2012 Masivní únik plynu zaměstnal ve…

Jak správně vychovávat děti?

Jak správně vychovávat děti?

18.10. | 10:37 Web.libimseti.cz

Jediná možnost je zrušit soukromí, protože zanikne rodina a…

Optimální myšlenkový směr

Optimální myšlenkový směr

17.10. | 15:35 Web.libimseti.cz

Jaký je optimální myšlenkový směr, kterým se máme vydat,…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym