Volný čas | Zábava

Konfidence oblečení na plavání - názory zákazníků

Hodnocení

Dobrý den ráda bych se s Vámi podělila o naše čerstvé zkušenosti s botičkami s protiskluzem, které jsme pořídili pro naše 14měsíční dítko. Neboť je náš Filip velmi aktivní a neposedný a to zejména v prostorách plaveckého bazénu, kde neustále pobíhá a utíká, neodkladně po objevení těchto botiček jsme je pořídili.

Konfidence oblečení na plavání - názory zákazníků
Konfidence oblečení na plavání - názory zákazníků

Dobrý den ráda bych se s Vámi podělila o naše čerstvé zkušenosti s botičkami s protiskluzem, které jsme pořídili pro naše 14měsíční dítko. Neboť je náš Filip velmi aktivní a neposedný a to zejména v prostorách plaveckého bazénu, kde neustále pobíhá a utíká, neodkladně po objevení těchto botiček jsme je pořídili. Nadšeni z objevení tak úžasné věci a plni očekávání jak dopadne první testování a zda to skutečně funguje vyrazili jsme na kurz plavání rodičů s dětmi. Vzbudili jsme trochu rozruchu nejen tím, že Filip "plave v botách", ale zejména tím, že se ve sprchách a přilehlých prostorách už neválel po zemi, neklouzal a sprchování i běhání a lítání po dlažbě si tentokrát docela užíval. Odpadlo nám neustálé okřikování neběhej, nelítej a hlídání zda se někde opět nesvalil a nebřečí, s odřenými koleny, atd. Řada maminek si našeho zlepšováku již všimla a zhodnotila s nadšením. Od té doby co boty máme jsou neustále nachystané v tašce na plavání, kterou bereme s sebou a okamžitě pro vstupu do šaten se obouváme. Není to v dnešní době tak časté, abychom za vynaložený peníz získali skutečně kvalitní a spolehlivý výrobek. Jsme rádi, že boty máme a těšíme se na testování dalších skvělých věcí od této firmy. Co jsme skutečně ocenili? Na dlažbě nám to neklouže, boty rychle schnou, jsou skladné, nezabírají místo, lehké, někdy se raději kontrolujeme, jestli v té tašce na plavání vůbec jsou, rychle se obouvají a nazouvají, jsou tak lehounké, že dítěti nijak nevadí, neomezují ho a při pohybu ve vodě mu vůbec nevadí. Naprostou výhodu mají oproti jakékoliv další obuvi do sprchy či na dlažbu ( pantofle, ať plastové či gumové) a to i proto, že z nožiček nepadají, nikde se nezapomenou, dítě nešlápne na hranu boty. Přitom velmi dobře drží, sám si je nesundá, ve vodě z nohy nespadnou. Protiskluzové "puntíky" zatím dobře drží i přesto, že botky již dostali pořádně zabrat. Další výhodu jsme objevili při řádění v letním nafukovacím bazénu, ve kterém děti běhají a dovádí. Na dně bazénu při běhání nám to prostě neklouže, takže hlava je celá a modřiny už také nemáme. Přeji mnoho zdaru a zábavy i dalším spokojeným rodičům malých neposedných vodomilů. Jiřina Štefanová

O víkendu jsem vestu testoval na Lipně. Abych se přiznal, pořizoval jsem si jí původně ze sběratelských důvodů a na občasné blbnutí, testování ale nastolilo jinou otázku - proč se běžné vodácké vesty nedělají podobnou technologií, jen s jinak tvarovanou pěnou vestavěnou na pevno?

Nosnost a umístění pěny zajišťuje slušný vztlak a v kombinaci s měkkým a pružným materiálem umožňují bezproblémový pohyb ve vodě, po těle nic "necestuje", jak je to běžné i u dotažených běžných plovacích vest (a to i bez použití "podprdelníku"). Vesta je pohodlná s výplní i bez ní, na suchu i ve vodě i přes to, že střih je zjevně ten nejjednodušší.

Pohodlné je díky kvalitnímu měkkému neoprénu i použití "podprdelníku" (mezinožní pás), i když u vesty velikosti "na těsno" jeho použití není potřebné - u velikosti volené "s rezervou" bude ale kvůli fixaci polohy vesty na těle nezbytný. Zadní očko by mohlo být našito tak, aby neměnilo polohu, ale to je nepodstatný detail.

Zdroj: Veseleplavani.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym