Lidé | Móda a kosmetika

Módní trendy na jaře a v létě 2011

Hodnocení

Jaro nám v posledních dnech dalo dostatečně najevo, že již definitivně převzalo vládu v našich krajích. Doba, kdy vyrážíme do ulic jen v pár kouscích oblečení, už je tedy tady!

Módní trendy na jaře a v létě 2011
Módní trendy na jaře a v létě 2011

Jaro nám v posledních dnech dalo dostatečně najevo, že již definitivně převzalo vládu v našich krajích. Doba, kdy vyrážíme do ulic jen v pár kouscích oblečení, už je tedy tady! Přemýšlíte-li, jak i v těch pár kouscích být „in“, mnoho zajímavých tipů najdete na webu Módní aréna. Jaké jsou módní trendy pro letošní jaro a léto?

Když se řekne módní trendy, možná si představíte, že se nutně musí jednat o předražené kreace z butiků, za které se nám často nechce utrácet. O tomhle to však na Módní aréně není. Tento blog je totiž o tom, jak být originální za rozumné peníze. Inspiraci pro letošní jarní a letní oblečení proto redaktorka Módní arény čerpala v normálních obchodech. Podívejte se, jaké módní kousky pro nás vybrala!

Na jaro by nám samozřejmě neměl chybět nějaký jarní kabátek nebo sako. Vyplatí se tedy investice do kvalitního trenčkotového kabátu nebo dobře padnoucího saka, neboť tyto kousky můžete nosit prakticky ke všemu, ať už k džínům, společenským kalhotám či k sukni.

Zvolíte-li tričko, sukni nebo šaty s proužky, také rozhodně neprohloupíte a navíc se v tomto ohledu shodnete i s prestižními módními návrháři! Proužky zkrátka frčí a budou se nosit i tuto sezónu. Pokud rádi nosíte šaty, můžete kromě proužkovaných vyzkoušet i puntíkaté, které působí velmi žensky.

Zdroj: Shamania.cz

Nepřehlédněte

Super dárky jsou erotické pomůcky

Super dárky jsou erotické pomůcky

24.10. | 16:10 Darky-Clanky.cz

Gynekologové, sexuologové i urologové mnohdy také zdůrazňují…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče,…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče, plynaře a městské strážníky

19.10. | 22:40 Udalosti112.cz

LITVÍNOV / 18.10.2012 Masivní únik plynu zaměstnal ve…

Jak správně vychovávat děti?

Jak správně vychovávat děti?

18.10. | 10:37 Web.libimseti.cz

Jediná možnost je zrušit soukromí, protože zanikne rodina a…

Optimální myšlenkový směr

Optimální myšlenkový směr

17.10. | 15:35 Web.libimseti.cz

Jaký je optimální myšlenkový směr, kterým se máme vydat,…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost