Lidé | Móda a kosmetika

Nábytek Kler: Lídr polského nábytku slaví úspěchy i v Česku

Anonym

15:16 | 1.11.2009
Anonym

Hodnocení

30/10 < předchozí následující > Nábytek Kler: Lídr polského nábytku slaví úspěchy i v Česku Nábytek Kler: Lídr polského nábytku slaví úspěchy i v Česku 30. října 2009, Křesla a sedací soupravy, Nábytek, Svítidla, Design Nezávislý lídr na polském trhu s nábytkem, který už po mnoho let určuje trendy ve své oblasti, to je společnost Kler. Přestože největší úspěchy slaví Kler v rodné zemi svého zakladatele, ...

Nábytek Kler: Lídr polského nábytku slaví úspěchy i v Česku
Nábytek Kler: Lídr polského nábytku slaví úspěchy i v Česku

Nezávislý lídr na polském trhu s nábytkem, který už po mnoho let určuje trendy ve své oblasti, to je společnost Kler. Přestože největší úspěchy slaví Kler v rodné zemi svého zakladatele, Petra Klera, stále častěji si získává úctu a pozornost v zahraničí, Českou republiku samozřejmě nevyjímaje. Nábytek Kler se dokázal prosadit ve velmi silné konkurenci, jeho pobočky naleznete u nás a Belgii, nicméně Kler je dnes už známý prakticky po celé Evropě, Severní Americe i v Japonsku či Izraeli.

Společnost Kler byla založena v roce 1973 v městečku Dobrodzień, jemuž se také přezdívá jako městu stolařů. Příhodný název předpovídající úspěch společnosti Kler, která sice začala v malé dílně, ale svědomitá práce, důslednost a vášeň pro dokonalost nakonec dovedly pana Klera až do současné pozice, kde patří k jedněm z nejzajímavějším vývojářům a výrobcům nábytku s osmi sty zaměstnanci. Spolupráce se zahraničními prodejci se stále prohlubuje a dále narůstá. Jen v Česku můžete pobočky Kler nalézt v Praze, Brně, Hradci Králové a Českých Budějovicích.

Kler, to je výrobce exkluzivního nábytku, který je známý především díky svým jedinečným sedacím soupravám, ale své zákazníky si našel také v jiných odvětvích výroby nábytku, a to nejen sedacího. Vybavení bytu, domu i kanceláře, zde všude Kler slaví úspěchy. Křesla, lůžka, komody, vitríny, kredence, koberce, přehozy, polštáře, ložní prádlo, stejně jako bohatá kolekce svítidel a keramických dekorací, to všechno mohou návštěvníci poboček Kler naleznout v sortimentu této světové společnosti.

Velkou předností společnosti Kler je, že její nábytek je vyráběn na objednávku. Zákazníci mohou tak ovlivnit nejen konečný tvar a rozměry, ale také barvu a druh čalounění. Kler si velmi zakládá na kvalitě. Jeho přístup by se tak dal jistě označit za perfekcionistický, což pro zákazníka znamená pouze plus. Ostatně jenom tak se společnost Kler, ověnčená řadou prestižních cen, mohla vypracovat do současné podoby.

Zdroj: Homemag.cz

Nepřehlédněte

Super dárky jsou erotické pomůcky

Super dárky jsou erotické pomůcky

24.10. | 16:10 Darky-Clanky.cz

Gynekologové, sexuologové i urologové mnohdy také zdůrazňují…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče,…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče, plynaře a městské strážníky

19.10. | 22:40 Udalosti112.cz

LITVÍNOV / 18.10.2012 Masivní únik plynu zaměstnal ve…

Jak správně vychovávat děti?

Jak správně vychovávat děti?

18.10. | 10:37 Web.libimseti.cz

Jediná možnost je zrušit soukromí, protože zanikne rodina a…

Optimální myšlenkový směr

Optimální myšlenkový směr

17.10. | 15:35 Web.libimseti.cz

Jaký je optimální myšlenkový směr, kterým se máme vydat,…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym