Sport | Zdraví

Nejlepší prášky na hubnutí

Hodnocení

Hledáte opravdu ověřený prášek na hubnutí? Máme pro vás zajímavý tip. Andropharmia SLIM je nový přípravek, který už konečně zamává s vašimi kily navíc.

Nejlepší prášky na hubnutí
Nejlepší prášky na hubnutí

Stále děláte vše pro vaši štíhlou postavu? Běháte, cvičíte, snažíte se jíst pravidelně a zdravě a pořád to nevychází? Máme pro Vás tip na podporu metabolismu, urychlení spalování, a tím pádem i hubnutí. Na trhu se objevila nová značka Andromedical, která se specializuje, ve 140 zemích světa, na výrobu potravinových doplňků Andropharmia. Oproti jiným produktům je tato značka atestována po celé EU a její produkty splňují nepřísnější hygienické a bezpečnostní standardy. Produkty jsou také odesílány na pravidelné rozbory do Státního zdravotního ústavu.

Produkt Andropharmia Slim je doplněk stravy, který urychluje metabolismus a velmi šetrně vás zbaví nadbytečných kil. Navíc je vyroben pouze z přírodních ingrediencí (čaj Oolong, Čajovník čínský, Chaluha bublinatá, Chrom pikolinát, Garcinie kambodžská nebo Přeslička rolní). Kromě skvělých výsledků ve snížení počtu kil po čtyřech týdnech, vám také zredukuje i celulitidu. Právě díky svým skvělým výsledkům se stala značka Andromedia špičkou v hubnutí zdravým způsobem. Také vás uklidní pocit, že za ní stojí mnoho lékařů a farmaceutů. Oproti jiným produktům na trhu jsou i cenově dostupně. Jedno balení stojí 690 Kč. Také si můžete na stránkách pořídit výhodný balíček 3+1 zdarma.

V jejich řadě jsou také další produkty Andropharmia Hair, určený pro muže, které trápí vypadávání vlasů. Andropharmia Muscle pomáhá budovat svaly, fyzickou sílu a výkonnost. Také dobře odbourává tělesný tuk a sportovci, tak dosáhnou vypracovanější postavy v oblasti břicha. Andropharmia Anti-Aging dodá mladost vrásčité pleti. Celkově vám pomůže vypadat vitálněji a opticky ubere několik let. Také se jejich značka specializuje na zvyšování sexuálního libida v produktech Andropharmia Penis a Andropharmia Vigor, které stimulují erekci, prodlužují délku penisu a přirozenou cestou navyšují mužský pohlavní hormon testosteron. Zajistí tak celému páru větší požitek ze sexu.

Zdroj: Hubnihned.cz

Nepřehlédněte

Zdravé recepty pro každý týden

Zdravé recepty pro každý týden

7.1. | 02:43 Zdravepondeli.cz

Zdravé recepty na každý týden jako inspirace pro racionální…

Osobný tréner

Osobný tréner

21.10. | 11:34 Sparring.sk

Ak chcete zmeniť svoj život a konečne sa začať hýbať, už…

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

Moje zkušenosti s Andropharmia Slim

19.10. | 21:37 Klikacvak.cz

Přebytečné kilogramy mě vždy trápily. Vyzkoušela jsem mnoho…

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

Nenechte se mýlit: Odpouštění je nesmysl!

16.10. | 11:17 Zivotbezhranic.cz

Odpuštění - proces, kterým procházíme naprosto všichni, a to…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym