Technika | Herní svět

Poker je IN

Hodnocení

Taky jste si všimly, poker Texas Holdem se hraje poslední dobou čím dám tím víc a na čím dál více místech. Dříve byl poker výsadou texasanů, nyní ho hraje každý. Ale proč ne nejlepší karetní hra kterou znám.

Poker je IN
Poker je IN

Taky jste si všimly, poker Texas Holdem se hraje poslední dobou čím dám tím víc a na čím dál více místech. Dříve byl poker výsadou „Texasanů“ v kasinech, nyní ho hraje „kdejaký český Pepík v hospodě“. Ale proč ne poker je pěkná a napínavá hra.

Osobně nerad hraji o peníze, připustím hru o pade (50, -Kč). Hrajeme tak, že každý zúčastněný vloží padesát korun do banku a hraje se do posledního muže, který bere bank. V mém případě hry jsou to nervy do poslední minuty. Při hraní pokeru například na Facebooku je již mentalita jiná, zde jsem si Poker také občas zahrál, ale vadí mě nepřirozené blafování lidí, kteří si jen hrají… Přihazují nereálné peníze jak o život a na ruce nemají ani pár, to by z reálného kasina mazali rychle domů!

Nedávno jsem se nechal zlákat k založení účtu na PartyPoker, který je doporučován serverem cz.pokernews.com, kde si občas přečtu návody na zajímavé strategie a novinky o této karetní hře. Lhal bych kdybych neřekl, že hlavním důvodem nebyl bonus při registraci, který v tuto dobu činí celých 50$. Jednoznačně dobrým důvodem, proč se registrovat a hrát online poker, je to, že můžete hrát o reálné peníze v klidu domova a nikdo nevidí jak radostí poskakujete, když máte na ruce královskou postupku! Ale i pře PartyPoker se dá hrát za „hrací peníze“, takže se z počátku můžete natrénovat, než se odhodláte obrat profesionály o jejich zlatá konta. Good luck!

FLOP – první tři vyložené karty na stůlTURN - čtvrtá vyložená kartaRIVER – poslední pátá vyložená karta SMALL BLIND – malý blind – první malá sázka „na slepo“ sází ji hráč sedící po pravici dealera BIG BLIND – velký blind – dvojnásobek malého blindu – sází jí následující hráč (dle směru hodinových ručiček)HOLE CARDS – dvě karty, které jsou rozdány každému hráči před prvním kolem sázek

Zdroj: Mirecekp.net

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost