Společnost | Finance

Poskytnutí sídla v Profi-kanceláři

12:46 | 29.6.2012

Hodnocení

Poskytnutí sídla u společnosti Profi-kancelář, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 2 a 3, vč. pošty a tel a mnohem více se dozvíte v článku.

Poskytnutí sídla v Profi-kanceláři
Poskytnutí sídla v Profi-kanceláři

Virtuální kancelář nabízí velmi výhodné řešení pro mnoho podnikatelů. Některé profese nevyžadují mít svou fyzickou kancelář. Jsou jimi např. finanční a daňoví poradci, IT specialisté a programátoři, či třeba profese v rámci stavební firmy, ti svou práci vykonávají na stavbách. Virtuální kancelář je taktéž určena pro ty, kdo chtějí mít sídlo firmy na lukrativní adrese, v místě s nízkou frekvencí kontrol ze strany finančního úřadu, či si nepřejí umístit sídlo firmy ve svém bydlišti. Virtuální sídlo a virtuální kancelář je velmi výhodná varianta klasické kanceláře se zajištěním administrativy.

Jde o naprosto legální a bezpečný způsob, prostřednictvím něhož se na Vašich vizitkách může vyjímat skvělá adresa v Praze. Poskytnutí sídla firmy je levnou a dostupnou záležitostí, kterou s oblibou využívá stále více klientů. Za minimální finanční poplatek totiž můžete získat komfortní servis, který se netýká pouze možnosti využívání dané adresy. Bez sebemenšího problému jsou Vám přeposílány poštovní zásilky, ale také vyřizovány jakékoliv vzkazy. O vše je postaráno za pomoci profesionální recepce se stálou obsluhou. Pakliže potřebujete svou novou adresu využít pro obchodní jednání nebo libovolnou schůzku, vše je možné. Za nízký hodinový poplatek si můžete pronajmout plnohodnotně vybavenou kancelář, kde zajistíte své obchody. Bližší informace a kontaktní údaje na společnost Profi-kancelář s.r.o. – poskytnutí sídla.

Profesionální budování image Vaší firmy Virtuální kancelář Vám zvýší prestiž, usnadní expanzi do dalších regionů, minimalizuje náklady na provoz klasického sídla a zbaví Vás starostí s úřady. S pomocí podnikatelského centra Profi-kancelář, získáte řadu atraktivních administrativních služeb na profesionální úrovni.

Pro sledování zajímavých akcí a slevových nabídek firmy Profi-kancelář s.r.o. si můžete přidat naše profily: sídlo firmy na Facebooku, nebo virtuální kancelář na Google+ a žádná novinka vám neunikne.

Zdroj: Pr.piseme.info

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym