Společnost

Pracovní pohovor aneb na pouliční prodej tarifů nemám žaludek

Hodnocení

Firma Jobing se tváří jako reklamní agentura, ale při druhém kole pracovních pohovoru jsem zjistil co jsou zač. Jsou to obyčejní a nechutní domovní prodejci tarifů od O2, ne děkuji takto si svůj životní cíl nepředstavuji!

Pracovní pohovor aneb na pouliční prodej tarifů nemám žaludek
Pracovní pohovor aneb na pouliční prodej tarifů nemám žaludek

Mám stejný názor, prodejce pokaždé odbiji tím že mám paušál za 12kč (odepiš) a utratím tak 50kč měsíčně, po těch slovech se většina otočí a jde pryč. Je pravda že po koupi pda si platím ještě internet do mobilu, ale pokud bych našel lepčí paušál než mám přejdu sám a žádný pobíhající mluvka mě k tomu nepřekecá.

Přesně jak říkáš, sám si rád vyberu pro mě nejlepší tarif nebo pojištění nebo cokoliv co mě nějaký trouba nutí na ulici nebo u dveří! Nejvíc mě ale štve, že ty hovada většinou nemají ani páru o tom co prodávají a o konkurenci už vůbec ne!

Bohužel vím, o co jde. Kamarád, zrovna z Českých Budějovic, tam krátkou dobu pracoval, a co jsem slyšel, to mi stačilo. Tato a jiné podobné firmy jsou ostudou pro O2, nechápu, jak takováto firma si dokáže držet tyto podvodníky.

Lovce paušálů potkávám denně v Brně v „myší díře“, když jdu do a z práce. Za půl roku mě zkusili ulovit asi jen jednou. Zrovna dnes jsem si říkal, z jaké kategorie se ti mladí lidi (nabízeči) rekrutují a napadly mě pouze dvě skupiny – první jsou studenti VŠ, kteří si přivydělávají a druhá skupina musejí být absolutní zoufalci, kteří nemají na vytouženou práci a ruční práce jim smrdí (v naší firmě zrovna nabírají, je za to sice málo peněz a je to práce rukama, ale přesto je to pravidelný příjem). A k podomnímu prodeji – v obci, kde jsem ještě bydlel u rodičů, je podomní prodej zakázán vyhláškou. Každýho takovýho lze nahlásit na obecním úřadě a ti se s nimi už vypořádají. Co jinýho, než podomní prodej tohle přemlouvání je? Takovou vyhlášku by mělo mít každý město a byl by klid.

Zdroj: Mirecekp.net

Nepřehlédněte

Reálné online obchodování s akciemi, indexy, komoditami…

Reálné online obchodování s akciemi, indexy, komoditami a forexem bez nutnosti vkladu

7.1. | 02:43 Plus500.com

Zkuste si online obchodování s akciemi, indexy, komoditami a…

Občania porazili Ficov štát

Občania porazili Ficov štát

7.1. | 02:43 Sme.sk

Ústavný súd: Stavať cesty na súkromných pozemkoch a zakázať…

Problém dnešní demokracie? Nebojuje se s postoji,…

Problém dnešní demokracie? Nebojuje se s postoji, názory a idejemi, ale s lidmi

7.2. | 09:41 Pravyzastupitel.cz

Jedním z velkých problémů současné české demokracie (potažmo…

Lesy ČR: Napřed akciovka a pak burza, plánuje šéf lesů…

Lesy ČR: Napřed akciovka a pak burza, plánuje šéf lesů Sýkora

7.2. | 08:33 Parlamentnilisty.cz

Ministr zemědělství Ivan Fuksa by rád státní Lesy ČR…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost

Ponc1k