Koníčky | Dům a zahrada

Připravte se na zimu

Czbt

21:47 | 22.10.2009
Czbt

Hodnocení

Nechcete podcenit přípravu na zimu? Pak pořiďte kvalitní plastová okna a dveře Deceuninck a prožijete zimu jako v peřince. Plastové profily, které najdete v nabídce této firmy, vynikají kvalitou, funkčností a nadčasovým vzhledem. Připravte se na zimu s Deceuninckem!

Připravte se na zimu
Připravte se na zimu

Profily pro plastová okna a dveře z nabídky Deceuninck garantují kvalitu, funkčnost i moderní nadčasový vzhled. Díky využití vysoce odolného materiálu PVC vykazují plastové dveře i vyosce kvalitní plastová okna vlastnosti, které jistě ocení každá domácnost. Jejich předností je dlouhá životnost při zachování stálé kvality a vzhledu. Hladký povrch nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu a je rezistentní proti mechanickému poškození. Plastové profily jsou také odolné vůči povětrnostním vlivům. Tvar a materiál těsnění společně s maximální kontaktní plochou na okenním rámu a křídle zajišťují, že plastové dveře i okna skvěle udržují teplo a výborně zvukově izolují.V nabídce Deceuninck najdete 5 systémů, které spojuje kvalita a odolnost materiálu. Jde o systémy Zendow okenní pětikomorový profil, Elite-Arcade - ekonomická varianta plastových oken, šestikomorový okenní systém Prestige, profil pro plastová okna a dveře Zendow+ a nejúspornější profil Eforte. Prohlédněte si katalog Deceuninck a získejte podrobné informace o jednotlivých systémech a možnostech jejich využití pro vaše nová plastová okna a dveře.

Nový profilový systém Eforte, který splní běžné i ty nejnáročnější požadavky v oblasti tepelně-technických parametrů kladených na okna nebo domy v nízkoenergetickém i pasivním standardu. Profil Eforte je tak již nyní připraven na budoucí požadavky trhu.Plastová okna vyrobená z tohoto profilového systému splňují podmínky pro získání dotací z programu Zelená úsporám. Žádejte je u našich výrobců.

Pětikomorový systém Zendow se stavební hloubkou 70 mm je nejprodávanějším profilovým systémem Deceuninck. Oblíbenost tohoto oblého okenního profilu vyplývá z možnosti vybrat si z několika barevných variant okna a provedení bez nebo se středovým těsněním.

Pětikomorový okenní systém Inoutic Elite-Arcade se stavební hloubkou 71 mm je vyráběn s dlouholetou praxí a je tak zárukou nejvyšší kvality. Jde o ekonomickou variantu profilů plastových oken, která se hodí především pro rekonstrukce. Hranatá plastová okna z profilu Inoutic Elite-Arcade je možné navíc nechat potáhnout fólií. Ze systému Inoutic Elite-Arcade vyrábíme také plastové dveře.

Zdroj: Deceuninck.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym