Technika | Herní svět

První skvělá videa z Call of Duty: Black Ops!

Anonym

10:38 | 17.11.2010
Anonym

Hodnocení

Je to sotva dva týdny co vyšel pokračovací díl veleúspěšné válečné série Call of Duty, nový díl nese název Black Ops, my už jsme vás o něm informovali, nyní však přicházíme s prvními kuriozitami! Jedná se o videa, ve kterých probíhá opravdu profesionální zabití nepřítele!

První skvělá videa z Call of Duty: Black Ops!
První skvělá videa z Call of Duty: Black Ops!

Těmi kuriozitami mám na mysli videa hráčů z multiplayerového módů! Šílené, neuvěřitelné, fenomenální! Těmito slovy by jsem mohl vystihnout pár následujících videí! Věřím, že si vybere každý! Je na výběr třeba zabití sekerou, takřka přes celou mapu, průstřel tří nepřátel odstřelovací puškou, či zabití celých šesti nepřátel speciálním vybuchujícím autíčkem!

CoD:BO již první den sbíralo úspěchy, a to především v prodejnosti. Věřím, že zde nemusím vypisovat zbytečně dlouhé řádky o tom, jak je Call of Duty série oblíbená, samotná videa, či předešlé články mluví za vše!

Zabití sekerou – Hráč se rozběhne, vhodí nad budovu sekeru, ta letí takřka přes celou mapu a po několika odrazech zasáhne nepřítele! Při tomhle zabití jsem si všiml menší chyby, která mne trochu zklamala! TreyArch sice propracovala všechno do posledního detailu, ale zapomnělo na smrt zezadu! Všimněte si co udělá nepřítel po zásahu, spadne dozadu, jakoby ho trefilo něco na vrchní část těla!

Zabití odstřelovací puškou - Probíhá ihned po startu kola! Takovouto záležitostí se zabývají nejlepší odstřelovači po celém světě samozřejmě mluvíme o virtuálních odstřelovačích! Takováhle možnost je troufám si říct na každé mapě a v každém dílu, že se odstřelovač postaví na svůj tzv. resp a vidí na resp nepřítele, tentokrát měl dotyčný opravdu velké štěstí, že všichni běželi za sebou!

Zdroj: Bedlive.info

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost

Anonym