Lidé | Móda a kosmetika

Rozzařte se s tou správnou mikinou! / Mikiny Nike 2009

Anonym

17:52 | 12.10.2009
Anonym

Hodnocení

9/10 < předchozí následující > Rozzařte se s tou správnou mikinou! / Mikiny Nike 2009 Rozzařte se s tou správnou mikinou! / Mikiny Nike 2009 9. října 2009, Dámské oblečení Blíží se podzim a jistě už večer cítíte chladný vánek na vašem těle. Chcete se zahřát a rozzářit podzimní dny veselými barvami? Mikiny Nike 2009 vám zajistí teplo, pohodlí a zároveň vás ...

Rozzařte se s tou správnou mikinou! / Mikiny Nike 2009
Rozzařte se s tou správnou mikinou! / Mikiny Nike 2009

Blíží se podzim a jistě už večer cítíte chladný vánek na vašem těle. Chcete se zahřát a rozzářit podzimní dny veselými barvami? Mikiny Nike 2009 vám zajistí teplo, pohodlí a zároveň vás potěší svým designem. Výběr je opravdu obrovský a tak si vybere každá mladá slečna ten správný kousek pro svůj šatník.

Letošní podzim je plný výrazných vzorů a barev. Již několikátý rok můžeme obdivovat módní kousky s vodorovnými proužky, nyní jsou to tenké jednobarevné proužky a nebo klikaté silnější pruhy. Oblíbeným motivem je barevná směs puntíků a hvězdiček, s nimiž můžete vyrazit i na diskotéku. Novinkou jsou barevné stromy tištěné přes sebe – v takové mikině budete opravdu orignální! Nechcete být tak výrazná? Pořiďte si bílou mikinu se vzorem tón v tónu.

Mikiny Nike pro rok 2009 mají nádech elegance a jejich nové střihy jsou ženštější. Nabírání tu má hlavní slovo a tak jsou nabírané rukávy, ramena i pas. Na rukou a v pase jsou delší úplety než dříve, což ženskou siluetu ještě zvýrazní. Co se týče zapínání, jsou mikiny Nike vybaveny umělými zipy i kovovými. U krku si můžete mikinu stáhnout šňůrkou, ale proti větru jistě oceníte vysoké stojáčky. I když jsou mikiny více elegantního stylu, nechybí ani kapsy.

Hlavním materiálem je bavlna a pro více zimouřivé jsou mikiny ze sametu. Design více sportovnějších mikin Nike je zaměřen na jednoduchost a jednobarevnost. Za to ho ale doplňují výrazné slogany jako například: „Udělej to hned teď!“ Sportovní styl je vybaven kapucemi a vyjímečností je kapuce olemovaná zipem. Máte rádi komixy? Nike vás oblékne do jednoho černobílého komixu s červenými pusy. A nikdy nechybí znak Nike na levé přední straně.

Zdroj: Modablog.cz

Nepřehlédněte

Super dárky jsou erotické pomůcky

Super dárky jsou erotické pomůcky

24.10. | 16:10 Darky-Clanky.cz

Gynekologové, sexuologové i urologové mnohdy také zdůrazňují…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče,…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče, plynaře a městské strážníky

19.10. | 22:40 Udalosti112.cz

LITVÍNOV / 18.10.2012 Masivní únik plynu zaměstnal ve…

Jak správně vychovávat děti?

Jak správně vychovávat děti?

18.10. | 10:37 Web.libimseti.cz

Jediná možnost je zrušit soukromí, protože zanikne rodina a…

Optimální myšlenkový směr

Optimální myšlenkový směr

17.10. | 15:35 Web.libimseti.cz

Jaký je optimální myšlenkový směr, kterým se máme vydat,…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym