Společnost | Ekonomika

Sídlo firmy

11:03 | 3.7.2012

Hodnocení

Sídlo firmy Praha, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 2 a 3, vč. pošty a tel. Výhodný krátkodobý pronájem kanceláře v Praze i s asistentkou, účetnictví a daně.

Sídlo firmy
Sídlo firmy

Založili jste firmu, ale nepotřebujete vlastní prostory? Můžete si objednat virtuální kancelář, která Vám zpřístupní profesionální zázemí za zlomek ceny. Vaše firma bude díky virtuální kanceláři na atraktivní adrese působit profesionálně a přitom ušetříte spoustu peněz. Sídlo firmy máte zajištěno během několika minut, a přitom můžete pracovat z pohodlí domova. Nezní to lákavě? Podívejme se, jak virtuální kancelář skutečně funguje. Sídlo firmy je nezbytností. Je však možné se rozhodnout, zda si pronajmout skutečnou kancelář pouze pro vlastní potřebu, vybavit jí technikou a nábytkem, zaměstnat pracovníka na recepci, a to i přesto, že ji budete používat zřídka, či využít virtuální kancelář.

Mít sídlo firmy v Praze má mnoho výhod. Jendou z nich bezesporu je, že budete na své dodavatele nebo odběratele působit důvěrhodně. To platí třeba pro provozovatele dnes velmi rozšířených e-shopů. Co se virtuálního sídla firmy v Praze týče máte také mnohonásobně menší šanci na kontrolu účetnictví finančním úřadem.

Nás ale zaujala především celistvost služeb. Profi-kancelář s.r.o. totiž nabízí i pomoc při zakládání společnosti a kromě samotného sídla firmy, můžete využít i administrativních služeb virtuální kanceláře. Nejen, že budete upozorněni na každou korespondenci prostřednictvím SMS, ale navíc můžete kdykoli využít plně vybavenou kancelář. To ocení zejména společnosti nebo OSVČ, pro které je setkávání s lidmi denní rutinou.

Pro vaše jednání si můžete zamluvit plně vybavenou kancelář. Tím ale služby zdaleka nekončí. Služba virtuální sídlo firmy zahrnuje také přeposílání nebo naskenování pošty, vyřízení telefonátů a další administrativu. Důležitou součástí každé úspěšné firmy jsou marketingové a IT služby. Společnost Profi-kancelář pro Vás sestaví propagační materiály či se postará o kvalitní a účinný obsah webových stránek. Prezentace prostřednictvím internetu je klíčová a pomůže Vám získat zákazníky.

Zdroj: Zapisnicek.info

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym