Volný čas | Zábava

Soutěž - vyhrajte Godzillu na Blu-ray

Deefha

16:04 | 17.3.2010
Deefha

Hodnocení

15. března u nás na Blu-ray vyšel katastrofický trhák loňského podzimu – 2012 režiséra Rolanda Emmericha. Při té příležitosti jsme připravili recenze Blu-ray vydání všech filmů tohoto mistra katastrofických snímků, které se nám podařilo získat. Jedním z nich byla i Godzilla z roku 1998, jejíž Blu-ray vydání můžete právě teď vyhrát!

Soutěž - vyhrajte Godzillu na Blu-ray
Soutěž - vyhrajte Godzillu na Blu-ray

15. března u nás na Blu-ray vyšel katastrofický trhák loňského podzimu – 2012 (recenze) režiséra Rolanda Emmericha. Při té příležitosti jsme připravili recenze Blu-ray vydání všech filmů tohoto mistra katastrofických snímků, které se nám podařilo získat. Jedním z nich byla i Godzilla (recenze) z roku 1998, jejíž Blu-ray vydání můžete právě teď vyhrát!

Pokud naše soutěže sledujete pravidelně, následující podmínky pro účast vás nepřekvapí: chcete-li vyhrát Blu-ray film Godzilla, stačí odpovědět na dvě velmi jednoduché soutěžní otázky, nezapomenout na kreativní odpověď a pak už si jen počkat do 31. března. Právě tehdy totiž soutěž ukončíme a ze správných odpovědí vybereme jednoho šťastného výherce.

TIP: Nápovědu naleznete jako vždy na webu sponzora soutěže, tedy našeho partnerského e-shopu DVDobchod.cz (nebojte se použít tamní vyhledávání), a tentokrát i ve zdejších Blu-ray recenzích. Přejeme hodně štěstí – už teď se můžete těšit na další soutěže, které pro vás připravujeme.

Ze soutěže budou vyřazeny nekompletní odpovědi a také e-maily, které dorazí později než 31. března 2010 ve 24:00. Výherce bude kontaktován pomocí e-mailové adresy, ze které přišla jeho odpověď. Výhra bude následně doručena doporučenou zásilkou na náklady magazínu HDmag.cz nebo předána osobně.

Zdroj: Hdmag.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym