Volný čas | Zábava

Susan Boyle hvězda Británie má talent video

Anonym

19:03 | 16.4.2009
Anonym

Hodnocení

Můžu říct svůj názor, že se mi moc tahle paní líbila moc pěkně zpívala, až mě to překvapilo velmi mile to se mi, už dlouho nestalo. Úplně mráz při prvním tónu, až slzy berou do očí si tu písničku pouštím furt dokola nemůžu se ji nabažit . Jaký máš ty názor líbi se ti taky jako mě? Napiš svůj názor do komentáře nebo klikni do ankety dik.

Susan Boyle hvězda Británie má talent video
Susan Boyle hvězda Británie má talent video

Susan Boyle se stala hvězdou televizní pěvecké soutěže Britain's Got Talent (Británie má talent), který je obdobou české superstar. Porota se jí nejprve vysmívala, pak jí ale spadla brada. Žena ji i diváky v sále svým výkonem zcela šokovala.

Na první pohled by to do ní nikdo neřekl. Před vystoupením například přiznala, že ji v životě ještě nikdo nepolíbil a nikdy nebyla na rande. Sdělila ovšem také, že zpívá již od svých dvanácti let, ovšem jen sama pro sebe.

Boyle to však neodradilo a na pódiu byla sebevědomá. Při prvních taktech písně I Dreamed A Dream z muzikálu Les Miserables doslova zmrazila diváky v divadle i u ubrazovek v celé Británii. Z jejího hrdla se linul profesionální a opravdu krásný zpěv. Uštěpačná porota oněměla a divadlo Boyle ve stoje aplaudovalo téměř při každém verši písně.

Po skončení ji porota v hodnocení vynesla do nebe. Všichni tři porotci, Simon Cowell, Piers Morgan a Amanda Holden, jí uděli třikrát ano pro postup do dalšího kola. Amanda Holden měla dokonce slzy v očích. Morgan řekl, že tento výkon byl pro něj největším překvapením za tři roky v této show.

Zdroj: Antoniobanderasek.pise.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Anonym

    Anonym, 3.6.2009 000 13:49

    Musím říct, že se mi Susan Boyle, velmi líbila, a také to stále přehrávám, je to moc pěkné, jen nechápu proč se jí říká ošklivka, vždyť velká většina žen v tomto věku vypadá podobně, je dojímavé se jí dívat do tváře, jak zpívá, vnější efekt, nás za chvíli stejně omrzí, ale to co tato dáma dokáže s pocity v duši, právě proto, že je tak opravdová, o vzhledu to rozhodně není.Těším se, že Simon Cowell dodrží slovo a že se dočkáme CD se Susane.

  • Plasi

    Plasi, 14.11.2010 000 16:05

    Je super

  • Anonym

Oblíbenost

Anonym
Anonym
Anonym