Technika | Mobily a PDA

Test HTC WildFire – malý pracant | IT portál Kusi.sk

Anonym

20:57 | 23.12.2010
Anonym

Hodnocení

Už pred niekoľkými týždňami sme mali na test požičaný malý smartfón s operačným systémom Android 2.1. Bol od spoločnosti HTC a volal sa WildFire. Teda akási odľahčená verzia smartfónu HTC Desire. Má menší displej, je pomalší, ale cieľová skupina je taktiež iná. My sme boli spokojní a udeľujeme mu špeciálne ocenenie.

Test HTC WildFire – malý pracant | IT portál Kusi.sk
Test HTC WildFire – malý pracant | IT portál Kusi.sk

“5 MPx webkamera” Povedal by som kamera/fotoaparát… “Prežil niekoľko desiatok párov na zem” Povedal by som pádov Momentálne sa dá Android na Wildfire updatovať na verziu 2.2, kde je v základnej softvérovej výbave spomínaný hotspot pre zdieľanie internetu. Ďalšia vec, ktorá by ma zaujímala je, o akom ekvalizéri rozprávate. Pretože v natívnom prehliadači žiaden ekvalizér nenájdete a predpokladám, že keďže nepadol žiaden názov, tak hovoríte práve o tejto predinštalovanej aplikácii.

Čo sa ekvalizéru týka, tak je tam predinštalovaný prehrávač hudby od HTC, vyuźitý bol ten. verzia 2.2 nie je ešte plošne dostupná a ani v testovacej verzii nebola, ale hotspot aplikácia tam bola.

Vlastním tento telefón 4 mesiace a môžem povedať že som spokojný. Poskytuje mi všetko čo potrebujem a za veľmi slušné peniaze. Až na ten foťák. Absolútne nechápem ako môžete povedať že s “fotografovaním pohybom nemá problém”. Akýkoľvek malý pohyb spôsobí že fotka je rozmazaná. Niekedy fotím až na 3x aby som zachytil normálnu fotku. A navyše sklíčko chrániace fotoaparát je vystúpené a chránené tenkým plechom. Tento plech sa mi asi po mesiace pokrútil a sklíčko sa poškrábalo (a to mi ani raz ešte nespadol a samozrejme niesom amatér aby som ho nosil s klúčami vo vrecku) jednoducho len z toho ako som telefón pokladal na stôl. Avšak mám skúsenosti aj s Desire a Desire HD a musím povedať že všetky foťáky stoja za …. Synchronizácia so sociálnymi sieťami je skvelá i keď občas spraví neporiadok v kontaktoch ale dá sa to prežiť. Výhodou je taktiež pri prepojení kontaktov telefónu a Facebooku sa 7 dní vopred pred narodeninami pri prichádzajúcom hovore ukáže upozornenie. jednoducho odhliadnuc od fotiek je to ideálny darček, ktorý by som rád našiel pod stromčekom. Šťastné a veselé všetkým

Zdroj: Kusi.webnoviny.sk

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym