Volný čas | Zábava

Trucky na ledě 3. díl online - Vražedné rito

Hodnocení

Začíná patnáctý den na ledové dálnici a na své místo určení byla dopravena téměř třetina z celkového počtu nákladů. Silná sněhová bouře tzv. blizard přichází od severu. Řidiči nejsou zatím informováni a tak se bezhlavě řítí pro další náklady. Na cestě je nejcennější náklad sezóny. Ledová dálnici se uzavírá a spousta trucků zůstane uvězněna na cestě, aniž by si mohli dovolit zastavit. Riziko prolomení ledu je s vyšší váhou obrovské.

Trucky na ledě 3. díl online - Vražedné rito
Trucky na ledě 3. díl online - Vražedné rito

Začíná patnáctý den na ledové dálnici a na své místo určení byla dopravena téměř třetina z celkového počtu nákladů. Zdá se, že vše jde podle plánu a projektový manažer Rick Fitch odvádí skvělou práci. Ovšem zdánlivě hladký průběh může být kdykoliv přerušen a doprava přes zamrzlá jezera se může zcela zastavit. Přičinou může být vážnější nehoda kamionu nebo špatné počasí.

Jedna ze jmenovaných příčin příchází. Silná sněhová bouře tzv. blizard přichází od severu. Řidiči nejsou zatím informováni a tak se bezhlavě řítí pro další náklady. Jedním z nich je Alex Debogorski, na kterého čeká nadměrný dvaceti tunový náklad v ceně půl milionu dolarů – vrtná hlavice pro hloubkový důl je nejcennějším nákladem na ledové dálnici v této sezóně.

Rick zatím stále čeká na opravu svého porouchaného přívodu vzduchu, díky kterému nemůže připojit další náklad. Náskok na svého šéfa Hugha se zmenšuje, ale nakonec se vymění celá vzduchotechnika. Rick Yemm je připraven naložit ocelové konstrukce ale s nákladem o celkové váze 28 tun nakonec není puštěn na ledovou dálnici kvůli slabému ledu. Další zdržení, které nemůže ovlivnit.

Za transport po ledové dálnici zodpovídá NUNA, agentura kontrolující sílu ledu a podle toho pouští náklady o různé váze na cestu. Díky tomuto zdržení ho nakonec Hugh dojíždí.

Zdroj: Truckynalede.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost

Anonym
Csmatalent