Technika | Mobily a PDA

Tuesday business network: osmý ročník soutěže creative communication award byl vyhlášen | novinky na internetu

Anonym

17:05 | 4.1.2010
Anonym

Hodnocení

Soutěž CREATIVE COMMUNICATION AWARD 2009 vyhlašuje již po osmé sdružení technologických podnikatelů TUESDAY Business Network. Jejím hlavním cílem je upozornit na originální telekomunikační, mobilní a internetové aplikace na českém trhu a ty ocenit. Současně je cílem také podpora informovanosti o zajímavých projektech a firmách, které v této oblasti působí. Registrovat se lze prostřednictvím formuláře na stránkách www.WEDNESDAY.cz, a to až do 10. ledna 2010, kdy budou přihlášky uzavřeny. V následujícím období bude přihlášené projekty hodnotit odborná porota, tvořená členy programového boardu COMMUNICATION WEDNESDAY, zástupci dodavatelů technologií, operátorů, poskytovatelů obsahu či konzultanty.

Tuesday business network: osmý ročník soutěže creative communication award byl vyhlášen | novinky na internetu
Tuesday business network: osmý ročník soutěže creative communication award byl…

Soutěž CREATIVE COMMUNICATION AWARD 2009 vyhlašuje již po osmé sdružení technologických podnikatelů TUESDAY Business Network. Jejím hlavním cílem je upozornit na originální telekomunikační, mobilní a internetové aplikace na českém trhu a ty ocenit. Současně je cílem také podpora informovanosti o zajímavých projektech a firmách, které v této oblasti působí.

Registrovat se lze prostřednictvím formuláře na stránkách www.WEDNESDAY.cz, a to až do 10. ledna 2010, kdy budou přihlášky uzavřeny. V následujícím období bude přihlášené projekty hodnotit odborná porota, tvořená členy programového boardu COMMUNICATION WEDNESDAY, zástupci dodavatelů technologií, operátorů, poskytovatelů obsahu či konzultanty. Porota bude u soutěžních aplikací hodnotit mimo jiné nápad, atraktivitu, vliv na trh nebo obchodní model. Vítězové získají kromě věcných cen věnovaných partnery také certifikát, který lze využít pro další propagaci a PR.

Soutěž je primárně určena pro vývojářské společnosti, dodavatele hardware, poskytovatele obsahu, provozovatele infrastruktury, marketingové agentury, média a internetové portály. Do soutěže se mohou přihlásit jak společnosti, tak i jednotlivci. Mezi základní podmínky patří být vlastníkem či oprávněným vykonavatelem všech práv. Přihlášená aplikace musí být v provozu nebo alespoň připravena pro testování. Letos se zaměří porota zejména na nové mobilní aplikace pro Nokia Ovi, Windows Phone nebo iPhone a na sociální sítě typu Facebook.

Soutěž CREATIVE COMMUNICATION AWARD vznikla sloučením soutěží CREATIVE MOBILE AWARD a BEST BROADBAND APPLICATION, které od roku 2002 ocenily více než 20 mobilních a broadbandovaných aplikací na českém trhu.

Zdroj: Novinky.enachod.cz

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym