Technika | Internet

Ulož.to s novou tváří!

Anonym

08:40 | 3.10.2010
Anonym

Hodnocení

Admini českého datového portálu Ulož.to se přes noc z 2.10 na 3.10 snažili udělat plastiku svému webu, podařilo se jím to?

Ulož.to s novou tváří!
Ulož.to s novou tváří!

Několik novinek během několika hodin se událo na českém internetu, jedna taková novinka je i na našem webu, konkrétněji se jedná o zavedení nové rubriky aktuální zprávy, kde už z názvu doufám vyplývá oč se zde bude jednat, ale pro jistotu vám to zde vypíšu, v nové rubrice se budou předvádět nejaktuálnější zprávy nejen z České republiky, ale celého světa, takže se zde můžeme potkat i s menším bulvárem či neobvyklými tématy a vlastně když si i tak vzpomínám, nedávno jsme přišli ještě s jednou novinkou a tou je FAN stránka našeho portálu na sociální síti Facebook, kde se můžete připojit i právě vy a diskutovat úplně o všem, popřípadě nám něco namítnout apod. budeme rádi, když se v budoucnu potkáme, na facebooku nás najdete pod názvem BEDLIVĚ.info! V úvodu zmíněné novinky se ale netočí pouze kolem našeho webu, ale zaměříme se také na web českého velikána Ulož.to, který právě prochází změnou designu.

Takhle vypadal starý design portálu Ulož.to, který se zaměřuje na zálohovaní a sdílení dat, jedná se především o hudbu, obrázky, filmy či hry. Abych se přiznal tak opravdu si myslím, že tento design byl zastaralý a bylo již na čase změnit svou tvář, připadá mi to jako osmibitový design, což je již několik let, kdy se tato věc nepoužívá, no ale přejdeme k realitě a nyní musím říct, že grafici si dali opravdu záležet a vedení nasadilo docela vysokou laťku!

Každý člověk, který potřebuje uložit svůj soubor má neomezenou schránku a každý soubor může být až o kapacitě 2000 MB, což není málo! Větší soubory třeba jako hry se v tomto případě rozdělují na soubory s koncovkou .rar či .zip a tyto soubory se tedy musí stahovat postupně! Ulož.to má také novou funkci, která se skrývá pod názvem Ulož.to LIVE, což se trochu podobá stylu YouTube! Video tedy na ulož.to nahrajete a uživatelé se na něj mohou podívat online a nemusí si ho stahovat do svého PC.

A co říkáte vy na nový design? Zalíbila se vám růžovofialové seřazení barev či ne? Mne rozhodně ano, ale trochu mě mrzí vyhledávání souborů, jestliže zadáte hledaný soubor, najde vám to milion dalších, ale ten váš musíte hledat až někde na dolní straně, tohle se mi stalo již několikrát a troufám si říct, že staré Ulož.to bylo přehlednější a lehčí na vyhledávání, no snad si zvykneme a bude to klapat, jako vždy!

Zdroj: Bedlive.info

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost