Společnost | Ekonomika

Virtuální adresa pro firmu

14:57 | 22.6.2012

Hodnocení

Adresa pro firmu v Praze, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kancelář Praha 2 a 3, vč. pošty a tel a mnohem více se dozvíte v článku.

Virtuální adresa pro firmu
Virtuální adresa pro firmu

Přemýšlíte o jakémkoliv druhu podnikání, ale nemáte dostatek financí na odpovídající prostory? Vůbec nezoufejte, protože v klidu můžete podnikat třeba z garáže vašeho rodinného domu a díky službě virtuální adresa pro firmu budete mít sídlo svého podnikání na některé z lukrativních adres v Praze. Protože se nám hromadily dotazy na toto téma a většina dotazovaných si pod pojmem virtuální sídlo představuje něco imaginárního, sehnali jsme dostupné informace, které vám nyní v kostce přinášíme.

Možná Vás napadá otázka, jak je to s příchozí poštou či vzkazy, pokud využíváte službu adresa pro firmu ve virtuální kanceláři? Na adrese našeho sídla (tedy vašeho budoucího virtuálního sídla) je k dispozici recepce s obsluhou, která vás upozorní na příchod korespondence či zanechané vzkazy telefonicky, e-mailem nebo SMS. Na přání lze dopis obratem přeposlat nebo jej naskenovat a poslat elektronicky. Dále si můžete zvolit, zda chcete poštu vyzvedávat osobně nebo si ji nechat přeposílat na zvolenou adresu. Přeposílání probíhá 1× týdně, 1× měsíčně a volitelně též expres ihned. Samozřejmě, že u jakéhokoliv programu si můžete kdykoli pro poštu přijít osobně. Vám i vašim zákazníkům se věnuje spolehlivá stálá recepce na adrese virtuálního sídla firmy.

Mezi hlavní výhody patří to, že ušetříte! Neplatíte totiž zbytečně například za asistentku, účetního či marketingového kreativce. To vše vám totiž může velmi ekonomicky zajistit poskytovatel služby adresa pro firmu ve virtuálním sídle. Ale to není vše. Již základní varianta virtuálního sídla za pár set korun zahrnuje vše potřebné: sídlo společnosti či kontaktní adresu, vlastní pevnou telefonní linku přesměrovanou na váš mobilní telefon nebo záznamník, neomezený příjem a přeposílání korespondence, zasedačku k jednání s klienty či úřady. Adresu pro firmu můžete mít u nás na adrese Praha 2 nebo Praha 3 nebo Praha 9 a svou firmu můžete řídit odkudkoliv, třeba z domova! Vaši zákazníci za vámi „na dobrou adresu“ mohou přijít bez ohlášení a pracovníci na adrese sídla firmy se jim budou věnovat. Na domluvená jednání vám bude k dispozici zasedací místnost s veškerým kancelářským i cateringovým servisem.

Virtuální adresa pro firmu samozřejmě není výhodná pro všechny firmy a podnikatele. Ti, kteří mají svou podnikatelskou činnost založenu na regionální úrovni a zároveň je místní úřady svou kontrolní činností nepřetěžují, asi nepotřebují využít výhody sídla společnosti v atraktivní pražské lokalitě. Je však mnoho firem, kterým by virtuální kancelář v Praze mohla opravdu přinést značná pozitiva, tedy například právě zvýšení atraktivity firmy a s tím související vyšší zisky a příjmy či snížení nároků na administrativu spojenou s častými dotazy a kontrolami místních státních orgánů. Výbornou záležitostí je pak virtuální kancelář a virtuální adresa pro firmu - pokud tedy společnost ke své činnosti nepotřebují mít v Praze k dispozici kancelář 24 hodin denně, ale postačí jim jen místnost či kancelář na pár hodin měsíčně.

Zdroj: Tyd.cz

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym