Společnost | Ekonomika

Virtuální kancelář s profesionálním zázemím

12:34 | 29.6.2012

Hodnocení

Virtuální kancelář v Praze: poskytnutí sídla firmy a živnostníka, založení nové společnosti, virtuální kancelář vč. dosílání pošty a obsluhy hovorů. Výhodný krátkodobý pronájem kanceláří, účetnictví a daně.

Virtuální kancelář s profesionálním zázemím
Virtuální kancelář s profesionálním zázemím

Řada profesí se obejde bez vlastní kanceláře, a proto mohou zvolit alternativní řešení klasických kancelářských prostor, kterým je virtuální kancelář. Pokud zvolíte ke svému podnikání virtuální kancelář, vynaložíte na její zřízení minimální náklady, získáte dobrou adresu a především naprosto jasně dané, minimální fixní náklady na její provoz.

Mít adresu podnikání na některé z lukrativních pražských adres je velmi důležité. Stoupnete v očích dodavatelů i odběratelů. Důležité návštěvy si můžete pozvat do kanceláře nebo jednací místnosti přímo v sídle virtuální kanceláře. Navíc nemusíte platit celoroční drahý nájem. Opomenout nesmíme ani otázku daňovou. Ze statistik vyplývá, že v Praze máte mnohem nižší šanci kontroly ze strany příslušného finančního úřadu. V podstatě jsme nezaznamenali žádná negativa, a proto virtuální kancelář, která je ve světě více než běžná, doporučujeme.

Služby virtuální kanceláře, neboli sídla nabízí společnost Profi-kancelář. Zde vám poskytnou adresu nového sídla nebo kanceláře i s dalšími službami, jako je recepce, která se postará o vaše návštěvy, vyzvedne poštu, vzkazy, přepojí hovory klientů na vás apod. Můžete si objednat svou vlastní zákaznickou linku, operátor na recepci se tedy představí jménem vaší firmy, hovor na váš přepojí, popř. převezme a předá vzkaz. Rovněž můžete využít účetních služeb, daňového poradce či servis k založení společnosti.Virtuální kancelář a virtuální sídlo jsou skutečné prostory. V případě, že budete potřebovat k jednání s klienty nebo kolegy kancelář, Profi-kancelář má na všech adresách plně vybaveny místnosti pro vaše schůzky. Zdarma je vám k dispozici zasedací místnost pro jednání s úřady. Jistě oceníte připojení k wi-fi, kopírku, tiskárnu, projektor a také občerstvení.

Zdroj: Blog.tvorba-webova.cz

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym