Společnost | Finance

Virtuální kanceláře pomáhají firmám

14:32 | 6.8.2012

Hodnocení

Virtuální kancelář u společnosti Profi-kancelář, založení společnosti rychle nebo zdarma, virtuální kanceláře na Praze 1 a 2, vč. pošty a tel. Mnohem více se dozvíte v článku.

Virtuální kanceláře pomáhají firmám
Virtuální kanceláře pomáhají firmám

V dnešní stále nejisté době, kdy se nedaří ani velkým podnikům, si mnoho lidí, kteří by chtěli podnikat, říká, že to nemá cenu. Raději ani nechtějí začít, protože by je to stálo nemalé peníze. Stačí pronájem jedné nebo dvou kanceláří – to jepro začínající podnikatele příliš mnoho, obzvláště pokud chceme kancelář na dobré adrese. Potom je nutné najít ty správné lidi, kteří zde budou pracovat a zaměstnat je. Těm samozřejmě musíme také zaplatit. To jsou samé náklady, ale žádné jistoty. Výběr zaměstnanců je někdy velice těžký a náročný, a ani výše nájemného není jistá navždy.

Zato virtuální kancelář znamená jistotu a ušetřené tisíce korun měsíčně. Tyto ušetřené peníze můžete investovat jiným způsobem do podnikání. Kromě spořených peněz a času, kdy byste hledali sídlo kanceláře a zaměstnance, máte navíc skvělou adresu v Praze. Služba virtuální kancelář neznamená pouze dobrou adresu na dobrém místě, ale i jiné služby. V místě virtuální kanceláře se nachází recepce, kde budou přijímány faxy a pošta, která vám bude odesílána. Telefony na pevnou linku budou buď obslouženy recepční nebo přesměrovány na váš telefon, a tak vás mohou vaši klienti, anebo partneři zastihnout skutečně kdykoli. Navíc si v tomto prostoru můžete pronajmout i kancelář na obchodní jednání nebo schůzky s obchodními partnery, anebo s klienty. Vždyť v Praze je daleko víc možností, než v menších městech. Zároveň je na vás upřena menší pozornost úřadů, vzhledem k počtu firem, které v Praze jsou. Nebudete platit nic navíc, pouze za pronájem virtuální kanceláře nebo sídla, případně za další služby. Ale pouze ty, které byly opravdu provedeny. Nemusíte platit za lidi, kteří pouze sedí v kamenné kanceláři a zvedají telefony. Navíc si můžete domluvit i další administrativní činnosti, vedení účetnictví, vypracování daní nebo třeba i logistiku.

This entry was posted on Pondělí, Červenec 16th, 2012 at 8.27 and is filed under Finance. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Zdroj: 4pl.cz

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym