Lidé

Zážitek z jedné vyučovací hodiny na romské škole. Blog - Václav Vrána

Hodnocení

Politická satira, myslím si, že je jí stále málo. Upozorňuji všechny, tedy i novodobou STB, že osoby a události jsou v mých článcích naprosto smyšlené a pokud někomu osoby a události připomínají skutečnost, tak jde o podobu skutečně náhodnou.

Zážitek z jedné vyučovací hodiny na romské škole. Blog - Václav Vrána
Zážitek z jedné vyučovací hodiny na romské škole. Blog - Václav Vrána

"Můj fotr je ředitelem porna " odpovídá jeden cikánek " a já taky budu hrát porno!" dodává. Po půl hodině přicházejí čtyři opozdilci, asi třídní kápové a místo pozdravu na kantora zaútočí "Kdo jste? Co tu děláte?!" "To je Motýl" pokřikují ostatní. Když někoho kantor vyvolá k tabuli, neuvědomí si, že učitelé na této škole musí sebou nosit křídy, jelikož kdyby je nechali u tabule, tak okamžitě zmizí.

Ke konci hodiny kázeň ochabuje na minimum, téměř všechna cikáňata se procházejí po třídě, šťouchají se a vytlačují z lavic, ty nejagresivnější se kantor snaží usadit a pomalu začíná ztrácet nervy " Skara sedněte si, tohle vážně není normální škola!"

"Chcete říct, že jsme zvláštní škola? Okamžitě jdu za paní ředitelkou, že nás urážíte !" okamžitě reaguje zřejmě největší kápo a za tento výrok by se nemuseli stydět ani vládní bossové v čele s nejvyšším bossem Nečasem. "Dej mi žákovskou!" "Nemám!" "Jak se jmenuješ?" Představí se jménem jednoho ze spolužáků a třída přechází na huronský řehot.

Kantor pokračuje a nabádá cikáňata, aby zkusily vymyslet vlastní názvy měsíců, načež leden se stane cíkánským měsícem a únor gadžovským a tím veškerá fantazie celé třídy končí. "A znáte nějaké slavné osobnosti českých dějin?" ptá se kantor. "Evangelismus" vykřikne jeden a druhý kupodivu reaguje " Masaryk ." Kantor se zaraduje, ale předčasně. "A co víš o Masarykovi, kdo to byl ?" "Masaryk měl největší péro na světě, " překřikují se cikáňata. Odkud to víte?" " Od paní učitelky, přísahám, " vysvětluje jeden z nich a naznačuje, že si svlékne tepláky, aby předvedl svoje péro. Ihned vstávají další dva, začínají se pohupovat v tanečním rytmu a sahat si mezi nohy ve stylu Michaela Jacksona.

Zdroj: Vaclavvrana.blog.idnes.cz

Nepřehlédněte

Zemřel herec a dirigent Pavel Vondruška, člen Divadla…

Zemřel herec a dirigent Pavel Vondruška, člen Divadla Járy Cimrmana

7.2. | 09:10 Aktualne.centrum.cz

Herec a dirigent podlehl v nemocnici zranění, bylo mu 85 let

otevřený dopis

otevřený dopis

6.2. | 17:35 Unipa.cz

unipa, unie porodních asistentek je sdružuje porodní…

KOMENTÁŘ: Co bude dál? Armáda, Mubarak, islamisté

KOMENTÁŘ: Co bude dál? Armáda, Mubarak, islamisté

31.1. | 08:46 Zpravy.idnes.cz

Situace v Egyptě připomíná Írán roku 1979. Západu se může…

Radim Uzel: Orgasmus ženy v 50. letech a dnes

Radim Uzel: Orgasmus ženy v 50. letech a dnes

30.1. | 22:16 Novinky.cz

Americkou sexuologickou literaturu zahlcují v poslední době…


Komentáře

  • Jirka Kostroun Lenikus

    Jirka Kostroun Lenikus, 1.2.2011 000 11:30

    Multikulti par excelance... :-))

  • Dan Celtic Dvořák

    Dan Celtic Dvořák, 1.2.2011 000 12:00

    Někoho třeba učit Romy naplňuje.

  • Jirka Kostroun Lenikus

    Jirka Kostroun Lenikus, 1.2.2011 000 12:08

    :D .Možná ho naplňuje ta 100% jistota, že žák nepředčí učitele, čímž si patrně v bílé společnosti není jistý ;-) .Takhle je automaticky aspirant na titul - Učitel roku :D

  • Anonym