Kultura | Grafika a umění

Zdarma online konvertor písem bez nutnosti instalace ZDARMA! | Můj blog nejen o internetu

Anonym

15:32 | 17.8.2010
Anonym

Hodnocení

Tato online aplikace poslouží hlavně grafikům a těm kteří používají písma a často potřebují nějaké písmo v jiném formátu než mají zrovna k dispozici. Tato webová online aplikace vám to umožní zdarma a to jen ve dvou jednoduchých krocích. Jedíné co pro to musíte mít je připojení k internetu a znalost webové adresy na které běží tato online aplikace pod názvem Freefontconverter – Free font converter (česky řečeno převod písem zdarma ). Converter podporuje tyto druhy fontů : pfa, pfb, pt3, sfd, ttf, otf, otb, t42, cef, cff, gsf, ttc, svg, ik, mf, dfont, bin, suit a bdf.

Zdarma online konvertor písem bez nutnosti instalace ZDARMA! | Můj blog nejen o internetu
Zdarma online konvertor písem bez nutnosti instalace ZDARMA! | Můj blog nejen o…

Tato online aplikace poslouží hlavně grafikům a těm kteří používají písma a často potřebují nějaké písmo v jiném formátu než mají zrovna k dispozici. Tato webová online aplikace vám to umožní zdarma a to jen ve dvou jednoduchých krocích. Jedíné co pro to musíte mít je připojení k internetu a znalost webové adresy na které běží tato online aplikace pod názvem Freefontconverter – Free font converter (česky řečeno převod písem zdarma ). Converter podporuje tyto druhy fontů : pfa, pfb, pt3, sfd, ttf, otf, otb, t42, cef, cff, gsf, ttc, svg, ik, mf, dfont, bin, suit a bdf. Služba funguje na všech operačních systémech včetně Windows, Mac a Linux.

Tato služba funguje pro všechny běžné formáty písma, včetně TrueType (. Ttf), OpenType (. OFT) a PostScript (. Ps). Můžeme také konvertovat málo známé formáty písma, včetně Suitcase (.suit) a data Fork (.dfont) písma. Nebudu se zde více o tomto konvertoru písem více rozepisovat protož jde opravdu o jednoduchou aplikaci. Jen vyperete Vaše písmo pomocí tlačítka procházet, dáte konvertovat a jen stáhnete do PC a to je vše. A ještě hlavně adresu s odkazem na freefontconverter www.freefontconverter.com

Zdroj: Novinky.enachod.cz

Nepřehlédněte

Už to nejde jako za mlada:-)

Už to nejde jako za mlada:-)

7.1. | 02:43 Video.maxizabava.cz

Zábava v důchodu aneb už to tolik nejde:-)

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

7.1. | 02:43 Koule.cz

Slovenští punkrockeři Horkýže slíže vydávají pod názvem V…

Iron Man 3 - první trailer

Iron Man 3 - první trailer

23.10. | 20:39 Filno.pise.cz

Včera jste se mohli podívat na první plakát k filmu Iron Man…

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

7.10. | 14:53 Hudebniakce.cz

Máte kapelu nebo jen rádi zpíváte, chtěli by jste natočit…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost