Lidé | Móda a kosmetika

Zimní bundy pro nastávající zimní počasí

Anonym

22:03 | 7.12.2009
Anonym

Hodnocení

Zimní bundy jsou určeny pro běžné nošení v období zimy nebo pro zimní sportovní aktivity jako je například sjezdové lyžování. Takže pokud jste milovníky hor, zimního období a zmrzlých nosů, opatřete si zateplenou bundu.

Zimní bundy pro nastávající zimní počasí
Zimní bundy pro nastávající zimní počasí

Nepromokavé bundy - se hodí pro nepříznivé počasíNepromokavé bundy Vás spolehlivě ochrání před deštěm a větrem. Pro Váš tepelný komfort větrovky doporučujeme doplnit fleecovou bundou, např. kombinace Pinguin Parker a Pinguin Yucatan se dá používat celoročně. Použité membrány jsou: Gore-tex, Gelanots, Protecline, Dermizax, Climatex nebo Blocvent, všechny mají výborné parametry v oblasti vodonepropustnosti i paropropustnosti, ať již se jedná o tzv.dvouvrstvé nebo třívrstvé membrány. Můžeme doporučit bundu High Point Mania Pro nebo High Point Wanton Pro. Zátěrové bundy mají oproti membránovým bundám většinou menší nepromokavost i horší prodyšnost. Podívejte se na kompletní nabídku nepromokavých bund.

Zimní bundy - zateplené bundy pro zimní období. Zimní bundy jsou určeny pro běžné nošení v období zimy nebo pro zimní sportovní aktivity jako je například sjezdové lyžování. Zimní bundy mají zpravidla zátěr nebo v některých případech je dokonce použita membrána pro zvýšení nepromokavosti zimních bund. Voděodolnost zimních bund je od zhruba 3000 mm a i to v běžné zimě dostačuje, protože v chumelenici není větší vodní sloupec potřeba. Doporučujeme vám bundu zajímavou streetovou zimní bundu Hannah Raven nebo špičkovou lyžařskou zimní bundu Hannah Bellow.

Nepromokavé kalhoty - membránové kalhoty vhodně doplní nepromokavou bunduNepromokavé kalhoty spolu s nepromokavou bundou zaručí pohodu v dešti. Naše membránové kalhoty máme modely s kšandami i bez, s vyztuženými partiemi, např. kotníky proti protržení mačkami nebo naopak odlehčené modely. Např. Pinguin Alpin S se rozepínají ke kolenům a Pinguin Alpin L mají naopak celorozepínací nohavice pro snadnější oblékání a svlékání bez nutnosti zouvání skeletů. Použité membrány jsou stejné jako u nepromokavých bund. Vyberte si z naší nabídky nepromokavých kalhot. Nepřehlédněte oblíbené a levné Pinguin Alpin L nebo dobře střižené Hannah Wrapper.

Lyžařské kalhoty - zateplené kalhoty určené pro sjezdové lyžováníLyžařské kalhoty jsou určeny pro sjezdové lyžování nebo snowboarding. Lyžařské kalhoty jsou zpravidla vyrobeny z tkaniny se zátěrem nebo dokonce použita membránou pro zvýšení nepromokavosti. Membránové lyžařské kalhoty jsou výhodné pro lyžaře, kteří často padají, nebo snowboardisty, kteří mohou sedět ve sněhu bez promočení příslušných partií. Vhodné lyžařské kalhoty mohou být Hannah Iconic nebo Trimm Arrow.

Zdroj: Affekt.cz

Nepřehlédněte

Super dárky jsou erotické pomůcky

Super dárky jsou erotické pomůcky

24.10. | 16:10 Darky-Clanky.cz

Gynekologové, sexuologové i urologové mnohdy také zdůrazňují…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče,…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče, plynaře a městské strážníky

19.10. | 22:40 Udalosti112.cz

LITVÍNOV / 18.10.2012 Masivní únik plynu zaměstnal ve…

Jak správně vychovávat děti?

Jak správně vychovávat děti?

18.10. | 10:37 Web.libimseti.cz

Jediná možnost je zrušit soukromí, protože zanikne rodina a…

Optimální myšlenkový směr

Optimální myšlenkový směr

17.10. | 15:35 Web.libimseti.cz

Jaký je optimální myšlenkový směr, kterým se máme vydat,…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym