Společnost

Získejte blogera a vydělejte neuvěřitelné peníze. Nově i pro Blogger.com | Můj blog nejen o internetu

Anonym

21:16 | 30.7.2010
Anonym

Hodnocení

Jedná se o zcela nový projekt s kterým je možno vydělat nějakou tu korunka a dokonce i tisíce. Stačí opravdu málo. Tento affiliate program je určen nejen pro ty z vás kteří vlastní blog na redakčním systému WordPress, Joomla, nebo Drupal. Popřípadě pokud využíváte jiné CMS tak vám autoři rádi pomohou vyjít vstříc a navrhnout optimální řešení právě pro Vás. Jako horkou novinku můžeme každým dnem očekávat spuštění také pro blogy běžící na blogger.com . Ale nezoufejte pokud vlastníte statický web tak také můžete jednoduše vydělat pouze umístěním reklamních prvků či různých odkazů na vašich stránkách. Také můžete využít spoustu dalších možností jak inzerovat. Ten kdo vlastní blog má navíc možnost prodávat zpětné odkazy a výdělek tak navýšit, a jak jsem již psal v nejbližší době také pro blogger.com.

Získejte blogera a vydělejte neuvěřitelné peníze. Nově i pro Blogger.com | Můj blog nejen o internetu
Získejte blogera a vydělejte neuvěřitelné peníze. Nově i pro Blogger.com | Můj…

Jak vydělat na internetu – Jedná se o zcela nový projekt s kterým je možno vydělat nějakou tu korunka a dokonce i tisíce. Stačí opravdu málo. Tento affiliate program je určen nejen pro ty z vás kteří vlastní blog na redakčním systému WordPress, Joomla, nebo Drupal. Popřípadě pokud využíváte jiné CMS tak vám autoři rádi pomohou vyjít vstříc a navrhnout optimální řešení právě pro Vás. Jako horkou novinku můžeme každým dnem očekávat spuštění také pro blogy běžící na blogger.com . Ale nezoufejte pokud vlastníte statický web tak také můžete jednoduše vydělat pouze umístěním reklamních prvků či různých odkazů na vašich stránkách. Také můžete využít spoustu dalších možností jak inzerovat. Ten kdo vlastní blog má navíc možnost prodávat zpětné odkazy a výdělek tak navýšit, a jak jsem již psal v nejbližší době také pro blogger.com.

Pokud získáte blogera získáte rovných 5% v první úrovni, tj. přímo ten bloger kterého sám získáte. Pokud však bloger, kterého jste získal (tj. druhá úroveň), získá další blogery, máš z nich další 3%, respektive pokud Vám další blogeři získají ještě další, máš 2%, to jest třetí úroveň affiliate programu.

Příklad: pokud seženete 10 blogerů a každý bloger sežene další 3 blogery, kteří budou v systému vydělávat průměrných 3 000 Kč měsíčně, celkové příjmy blogerů jsou 120 000 Kč měsíčně, Váš příjem je 5 a 3 procenty, tedy váš měsíční příjem je rovných 4200 Kč!

Upozorňuji že se jedná pouze o příklad a Vaše možnosti a výdělky jsou neomezené. Jednou z velkých výhod je že se jedná o novinku na internetu a hned ve třech jazicích, a pokud se vám podaří získat blogery který si budou chtít také vydělat tak už jen můžete čeká provize do vaší peněženky. U těchto provizních systémů je pravidlem že nevyděláte ze dne na den statisíce ale pokud vytrváte ……….. . Výsledek záleží pouze a pouze na vás.

Zdroj: Novinky.enachod.cz

Nepřehlédněte

Reálné online obchodování s akciemi, indexy, komoditami…

Reálné online obchodování s akciemi, indexy, komoditami a forexem bez nutnosti vkladu

7.1. | 02:43 Plus500.com

Zkuste si online obchodování s akciemi, indexy, komoditami a…

Občania porazili Ficov štát

Občania porazili Ficov štát

7.1. | 02:43 Sme.sk

Ústavný súd: Stavať cesty na súkromných pozemkoch a zakázať…

Problém dnešní demokracie? Nebojuje se s postoji,…

Problém dnešní demokracie? Nebojuje se s postoji, názory a idejemi, ale s lidmi

7.2. | 09:41 Pravyzastupitel.cz

Jedním z velkých problémů současné české demokracie (potažmo…

Lesy ČR: Napřed akciovka a pak burza, plánuje šéf lesů…

Lesy ČR: Napřed akciovka a pak burza, plánuje šéf lesů Sýkora

7.2. | 08:33 Parlamentnilisty.cz

Ministr zemědělství Ivan Fuksa by rád státní Lesy ČR…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost