Kultura | Hudba a MP3

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

Hodnocení

Máte kapelu nebo jen rádi zpíváte, chtěli by jste natočit vlastní profesionální videoklip? Nyní máte jedinečnou šanci díky soutěži na stránkách Samosebou.cz. Stačí nahrát cover verzi českého nebo zahraničního hitu a přidat ho do recyklované galerie, kde budete sbírat hlasy. Deset nejlepších pak postoupí do finále, ve kterém odborná porota vybere tři interprety, kteří získají...

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip
Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

Máte kapelu nebo jen rádi zpíváte, chtěli by jste natočit vlastní profesionální videoklip? Nyní máte jedinečnou šanci díky soutěži na stránkách Samosebou.cz. Stačí nahrát cover verzi českého nebo zahraničního hitu a přidat ho do recyklované galerie, kde budete sbírat hlasy. Deset nejlepších pak postoupí do finále, ve kterém odborná porota vybere tři interprety, kteří získají možnost prezentovat své dílo ve virtuálním klubu vedle předních českých umělců. Z těchto tří finalistů pak bude zvolen absolutní vítěz, který získá natočení vlastního videoklipu. Jak může dopadnout taková „recyklace“ se můžete přesvědčit v přiloženém videu skupiny Wohnout. Ta předělala svou píseň Gastrosexuál do folklórní podoby a za doprovodu cimbálové muziky k ní natočila velmi vydařený videoklip. Má to smysl, třiďte odpad.

Kapela Wohnout zahalila svůj song Gastrosexuál do vůně slivovice, chuti klobásek a povětří moravské vesničky Vlčnov, které patří velký dík. Užijte si cimbálového Gastrosexuála s Honzou a Matějem Homolovými, Jirkou Zemánkem a Zdeňkem Fenkem Steinerem v režii Jana Chramosty a kamery Marka Dvořáka. Všechny obaly byly samozřejmě pečlivě vytříděny!

Zdroj: Hudebniakce.cz

Nepřehlédněte

Už to nejde jako za mlada:-)

Už to nejde jako za mlada:-)

7.1. | 02:43 Video.maxizabava.cz

Zábava v důchodu aneb už to tolik nejde:-)

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

7.1. | 02:43 Koule.cz

Slovenští punkrockeři Horkýže slíže vydávají pod názvem V…

Iron Man 3 - první trailer

Iron Man 3 - první trailer

23.10. | 20:39 Filno.pise.cz

Včera jste se mohli podívat na první plakát k filmu Iron Man…

Rozpolcená Osobnost

Rozpolcená Osobnost

3.10. | 20:34 Rozpolcena-osobnost.cz

Náchodská hudební legenda opět ožila! Zavzpomínejte v…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym