Pak ochutnejte Jack Daniel´s Single Barrel. Můžete si být jisti, že stejné lahve, jakou ochutnáte, existuje na světě jen pár kousků. Každá je totiž stáčena ručně a pouze z jednoho sudu.
Pro zrání whiskey jsou používány originální sudy z bílého amerického dubu, jejichž výrobě je v palírně Jack Daniel´s věnována stejná pozornost jako výrobě samotné whiskey. Pro sudové příčky je vybíráno to nejlepší dřevo bílého dubu. Řemeslníci je ručně stlučou dohromady, opatrně ožehnou vnitřek soudku tak, aby přírodní cukry obsažené ve dřevě zkaramelizovaly. Právě z ožehnutého dubu získává whiskey svou bohatou jantarovou barvu, jedinečnou chuť a chuťový dozvuk. Výroba vlastních soudků z kvalitního dřeva je finančně velmi náročná, proto je palírna Jack Daniel´s jedinou na světě, která vynakládá zvláštní úsilí a výdaje na výrobu vlastních sudů. V průběhu dozrávání se sud rozpíná a opět stahuje díky působení extrémních teplotních rozdílů v průběhu ročních období, což každý rok způsobuje hlubší vsakování whiskey do dřeva a její opětovné vytékání. Po čtyřech až šesti letech zrání tekutiny v sudech nastává čas mistra palírníka, který rozhoduje o tom, zdali nápoj může opustit sud a vydat se na cestu ke konzumentům.