Technika | Internet

5 důvodů proč používat facebook

Anonym

09:03 | 3.7.2010
Anonym

Hodnocení

Váháte nad tím, jestli byste měli vyzkoušet sociální síť facebook? Říkáte si co to je facebook a k čemu je dobrý? Pokusíme se vám představit pět důvodů, proč byste měli vyzkoušet facbook. Sami se můžete rozhodnout, jestli je nějaký důvod pro používání facebook natolik zásadní, abyste s facebook začal

5 důvodů proč používat facebook
5 důvodů proč používat facebook

Váháte nad tím, jestli byste měli vyzkoušet sociální síť facebook? Říkáte si co to je facebook a k čemu je dobrý? Pokusíme se vám představit pět důvodů, proč byste měli vyzkoušet facbook. Sami se můžete rozhodnout, jestli je nějaký důvod pro používání facebook natolik zásadní, abyste s facebook začali.

Facebook je aktuálně nejpoužívanější sociální síť na světě. Zjednodušeně si můžete facebook představit jako velkou webovou stránku. Na rozdíl od velkých webových portálů (jako například idnes.cz) kde máte možnost při troše snahy projít celý obsah tohoto webu. Na facebook vidí každý uživatel jen část celého facebook. Vidí jen tu část, kterou si sám vytvoří pomocí svých přátel. Sociální síť facebook je především o sdílení fotek a různých informací. Celý facebook je především o komunikaci ať už pasivní nebo aktivní. Jaké jsou hlavní výhody Facebook?

Pokud máte hodně známých, se kterými se nepotřebujte vidět každý den, ale čas od času byste se chtěli dozvědět, co zrovna dělají, a jak se mají = facebook je ideální prostředek. Pokud budete mít své známé mezi svými „přáteli“ na facebook, dozvíte se o všech informacích které o sobě na facebook napíší. Dozvíte se, tak kdo změnil práci, kdo si našel nového přítele, novou přítelkyni, kdo se přestěhoval, kdo plánuje svatbu.

Hledáte svoje bývalé spolužáky ze střední školy nebo z vysoké školy? Facebook vám v tomto může hodně pomoci. Stačí, když při registrace na facebook vyplníte, jakou školu jste studovali, a facebook vám nabídne profily všech vašich bývalých spolužáků, nebo těch, kdo studovali stejnou školu. Máte tak šanci dozvědět se něco nového o tom co dělají vaši dávní spolužáci a jak se mají

Zdroj: Spravne.com

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym