Technika | Internet

Backlinks genius ltd

Hodnocení

Odborníci si pochvalují, že konečně přišel někdo s opravdu efektivním řešením na získávání zpětných odkazů, které bude mít trvalý charakter a skutečný efekt, jaký ještě nebyl v takovém měřítku nikdy použit.

Backlinks genius ltd
Backlinks genius ltd

Zpětné odkazy jsou základními kameny každého internetového projektu, nebo e-shopu, který chce mít na internetu opravdu úspěch. Zpětné odkazy zásadně ovlivňují pozice webů ve výsledcích hledání vyhledávačů. Čím kvalitnější zpětné odkazy jsou, tím mají větší efekt. Je potvrzeno, že nejlepší zpětné odkazy jsou z článků. Unikátní projekt BackLinks Genius přichází s velmi jednoduchým, ale geniálním řešením. Spojuje totiž v zajímavé symbióze blogery a ty, kteří potřebují zpětné odkazy. A vydělají na tom opravdu všichni.

Stejně, jako většina všech převratných vynálezů, i BackLinks Genius je velmi jednoduchý a maximálně efektivní. Pokud máte blog a dodnes to pro Vás bylo zábavou, nyní máte možnost na této zábavě vydělat. A to velmi prostým způsobem. Registrujete se do BackLinks Genius, umístíte na Váš blog speciální kód a do Vašich článků, které jsou starší jak dva měsíce, jsou automaticky rozmístěny odkazy inzerentů. A to tak, že to nebude nikterak rušit vzhled, nebo smysl textů. Jen se některá slova v textu prolinkují. Toť vše. A za toto dostanete vyplacený honorář.

Pokud jste majitel e-shopu, nebo webových stránek, pro které potřebujete skvělé zpětné odkazy, registrujete se do BackLinks Genius, nabijete si kredit, podobně jako u PPC systémů, nastavíte si kampaně, či si necháte navrhnout nejlepší klíčová slova a ta se rozmístí na těch relevancí nejvhodnějších blozích a jejich článků, registrovaných blogerů. Prostě geniální.

Jedná se tak o dokonalý a velmi chytrý nápad, se kterým budou souhlasit všichni. Blogeři se lavinovitě registrují sami a dychtí po penězích, které mohou vydělat jejich články, které až doposud psali pro pobavení, či pro úzký okruh čtenářů. A inzerenti získají naprosto dokonalé a relevantní odkazy ze článků. Vyhledávače tak musí zákonitě zareagovat radikálním zvýšením pozic všech inzerentů, kteří mají odkazy rozmístěny a blogerům to nikterak neublíží a ještě na tom vydělají.

Zdroj: Pressportal.cz

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost