Kultura | Filmy a recenze

ČOV - Domovní čistírny - Základní popis

Hodnocení

Spole%C4%8Dnost ENVI-PUR%2C s.r.o. se zab%C3%BDv%C3%A1 v%C3%BDvojem a v%C3%BDrobou domovn%C3%ADch %C4%8Dist%C3%ADren odpadn%C3%ADch vod.

ČOV - Domovní čistírny - Základní popis
ČOV - Domovní čistírny - Základní popis

Společnost Envi-pur, s.r.o., vyrábí, prodává a instaluje malé domovní čistírny odpadních vod, do jejichž vývoje vložila své bezmála 20leté zkušenosti. Během uplynulých let společnost prodala po celém světě více než 14 000 domovních čistíren odpadních vod Bio Cleaner®.

Čistírny Bio Cleaner® jsou určeny pro likvidaci odpadních vod z nejmenších individuálních zdrojů znečištění, tj. rodinných domů, penzionů apod. Nahrazují překonané samonosné plastové septiky a betonové jímky jak po stránce účinnosti, tak po stránce nákladové. Domácí čističky odpadních vod Envi-pur jsou v souladu s požadavky moderního bydlení - umožňují čištění odpadních vod z koupelen, sociálních zařízení, kuchyní, automatických praček nebo myček nádobí. Přitom náklady na vyčištění odpadní vody jsou velice nízké.

Domácí čistička vody, řadící se mezi ekologické plastové výrobky, je naprogramována na přednastavený režim chodu. To znamená, že zapínání a vypínání dmychadla je ovládáno spínacími hodinami, do kterých je zapojena sítová šňůra dmychadla. Na hodinách je nastavitelná libovolná doba chodu a doba přerušení. Tato varianta umožňuje nastavení jednoho intervalu provzdušnění. Model Comfort disponuje až 10 režimy chodu domovní čistírny.

První výhodou je prvotřídní jakost a kvalita čističky odpadních vod pro domácnost. Vyrábíme čistírny pouze z prvoplastu - nepoužíváme recyklovaný plast. Používáme pouze kvalitní certifikované plasty od firmy Röchling, které zaručují normou požadované mechanické vlastnosti plastové nádrže. Mechanické vlastnosti nádrže na vodu jsou osvědčeny statickým výpočtem, síla stěny nádrže dosahuje 8 mm (neplatí pro model JV).

Zdroj: Envi-pur.cz

Nepřehlédněte

Už to nejde jako za mlada:-)

Už to nejde jako za mlada:-)

7.1. | 02:43 Video.maxizabava.cz

Zábava v důchodu aneb už to tolik nejde:-)

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

Horkýže slíže vydávájí výběrovku a jedou na turné

7.1. | 02:43 Koule.cz

Slovenští punkrockeři Horkýže slíže vydávají pod názvem V…

Iron Man 3 - první trailer

Iron Man 3 - první trailer

23.10. | 20:39 Filno.pise.cz

Včera jste se mohli podívat na první plakát k filmu Iron Man…

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

Zrecykluj song a vyhraj vlastní videoklip

7.10. | 14:53 Hudebniakce.cz

Máte kapelu nebo jen rádi zpíváte, chtěli by jste natočit…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym