Koníčky | Cestování

Chata Bojanov - luxusní VIP ubytování na chatě v Železných horách

Hodnocení

Luxusní VIP ubytování na chatě v Chráněné krajinné oblasti Železné hory až pro 8 osob.Možnost využití zajímavých nadstandartních služeb pro maximální spokojenost našich zákazníků.

Chata Bojanov - luxusní VIP ubytování na chatě v Železných horách
Chata Bojanov - luxusní VIP ubytování na chatě v Železných horách

Sezónní ubytování v luxusní rekreační chatě v CHKO Železné hory při okraji chatové oblasti v k. ú. Bojanov (okr. Chrudim), v Pardubickém kraji, asi 100 km od hlavního města Prahy v Česku, které je součástí EU. Ideální jako chata na víkend, prázdniny, nebo letní dovolená na horách, k dispozici jaro až podzim, přes zimu zavřeno.

Objekt je pokryt mobilním signálem všech operátorů (O2, T-Mobile a Vodafon) a to jak pro hlasové, tak i datové služby a elektronicky střežen (EZS). Parkovaní pro 2 až 3 osobní automobily na vlastním oploceném pozemku, garáž, pitná studená a teplá voda, 230/380V, splachovací WC s umyvadlem, zrcadlem a sprchovým koutem. Veranda je venku prodloužena o krytý přístřeškek a uvnitř nabízí lůžko pro 1 osobu, ratanový skleněný stoleček se dvěmi ratanovými židlemi a pohodlné křeslo. Součástí verandy je botník a šatní stěna s věšákem a zrcadlem. Při vstupu dále do objektu se vlevo nachází obývací pokoj vybavený rohovou lavicí a bytelným přírodním stolem, prostorná šatní skříň, sekretář se sklenicemi a odlivkami, kamna na TP, krb a lůžko pro dvě osoby. Samozřejmostí je BTV s natáčecím satelitem pro příjem cca 45 placených CS/SK TV programů balíčku Multi, fi SKYLINK, , DVD a HIFI věž Philips s 2 x 120 w hudebního výkonu s audiovypalovačkou, měničem na 4 CD a spoustou obrazových a zvukových nosičů. Na konci chodby je kuchyň vybavená plynovým sporákem s el. troubou, dřez s teplou a studenou vodou, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, fritéza, mixér, el. konvice na kávu, spousta kořenek, sklenic, půllitrů, džbánků, sklenic na víno a odlivek, talíře, příbory, hrnce, pánve a další kuchyňské náčiní. Vedle kuchyně je spižírna s umyvadlem s teplou a studenou vodou, skladem potravin a sklep s mrazákem a vinotékou. Po vystoupání po dřevěných modřínových schodech je k dispozici podkrovní ložnice s dvěmi dvojlůžky, lampičkami, kulatým stolem uprostřed a venkovní verandou cca 1 x 4m. Součástí podkroví je dětský pokoj s lůžkem pro jednu osobu se stolečkem, poličkou, lampičkou a hlavně HIFI věží Sony s 2 x 100 w hudebního výkonu s měničem na 3 CD a dvěma USB vstupy pro připojení flash klíčenek a použití vlastních nahrávek na MP3, bez kterých se neobejde žádný super mejdan a je velmi vhodná pro pořádání venkovních akcí včetně karaoke.Okno z verandy do obývácího pokoje a kuchyňské okno jsou vybaveny mřížemi, okna v obývacím pokoji a kuchyni mají zatemňovací stahovací rolety, ostatní jsou vybavena žaluziemi, závěsy, okenicemi.

Pod venkovním přístřeškem, který navazuje na verandu, je stolek s přípojkou 230V a možností venkovního fritování a sklad dřeva. Vedle je průchod brankou na louku a do asi 20 metrů vzdáleného lesa. Součástí cca 1 000 čtverečných metrů venkovní plochy je dlážděné prostranství s žulovým stolem, s přípojkou 230V, židlemi, slunečníky, venkovní gril s lavicí, ohniště se stolem a židlemi, krytá pergola se stolem a židlemi s přípojkou 230V, okrasná skalka a venkovní udírna. Celý pozemek je oplocen hustým živým plotem, je rozložen v malebném údolí řeky Chrudimky, (pohled z obývacího pokoje), od od které je vzdálen asi 80 metrů.

Asi 1 km je vzdálen městys Bojanov (BOJANOV:CZ), kde je k dispozici smíšená prodejna potravin (Tuty 007 Bojanov fi. COOP Jednota - spotřební družstvo Hlinsko), pošta, obecní úřad, pohostinství u Krejčů, kostel, kadeřnictví, ordinace lékaře a před fi. Technolen je telefonní budka. V asi 5 km vzdáleném městě Seč je ůdolní přehrada s možností koupání, půjčovna lodí a šlapadel, zřícenina hradu Oheb, lékarna, čerpací stanice, široké možnosti pohostinství, nedaleko od Seče poblíž města Třemošnice se nachází zřícenina hradu Lichnice. Ve 2 km vzdáleném Kovářově je Ranč LL Kovářov s možností jízdy na koních, v 15 km vzdáleném Rabštejnku sídlí Balonklub, nabízející lety horkovzdušným balonem. Nabízi se zde také mnoho možností pro rybáře a to buď v blízké řece Chrudimce (pstruhové pásmo), anebo Rybaření-Nový mlýn (rybaření + jízdy na koních + možnost koupit si a ugrilovat stažené jehně, či berana + další občerstvení)

Zdroj: Vipchatabojanov.webnode.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Chata Bojanov

    Chata Bojanov, 28.1.2011 000 22:34

    Hezký víkend všem přátelům ...

  • Zdenka Nová

    Zdenka Nová, 28.1.2011 000 22:36

    pěkn výlet tobě i chatě ! dobrou.

  • Maria Tkacova

    Maria Tkacova, 28.1.2011 000 22:37

    dakujem aj vam prajem pekny vikend:-))

  • Chata Bojanov

    Chata Bojanov, 28.1.2011 000 22:46

    Super víkend od Standy...

  • Lenka Nováková

    Lenka Nováková, 28.1.2011 000 22:49

    Preji hezky vikend.

  • Anonym

Oblíbenost