Volný čas | Zábava

Club Classic: Služby

Btcz

08:57 | 8.7.2010
Btcz

Hodnocení

Sportovní areál Club Classic vám nabízí spoustu služeb. Ať už badminton, squash, tenis, malá kopaná či zimní sporty jako hokej a lední bruslení. Zároveň zde můžete pořádat soukromé i firemní akce. Informujte se o službách v Clubu Classic!

Club Classic: Služby
Club Classic: Služby

V klubu Classic nabízíme spoustu sportovního vyžití. U nás naleznete vynikající podmínky pro tenis, plážový volejbal, squash, badminton a malou kopanou. V zimní sezoně máme připravenu ledovou plochu pro hokej a veřejné bruslení. Všechny sporty pak vhodně doplňuje posilovna. Pro nejmenší máme připraveno dětské hřiště.

Klubové členství - je vhodné pro všechny, kteří se kromě pravidelného sportování chtějí účastnit také klubových akcí. Nejen čerpání výhod, ale také poznávání nových lidí, přátel či sparingpartnerů je přirozenou součástí klubového členství. Bližší informace o členství naleznete v sekci věnované Individuálnímu a Firemnímu členství.

Dlouhodobý pronájem - jestliže chcete pravidelně sportovat ve Vámi oblíbeném termínu a čase, potom je právě pro Vás vhodná volba dlouhodobého pronájmu na celou sezónu. Navíc, pokud se nemůžete dostavit na Váš pravidelný termín, můžete si vybrat za tento termín náhradu, jestliže se omluvíte alespoň 24 hodin dopředu.

Permanentka - je určena pro pravidelné hráče, kteří chtějí mít volnost při výběru termínů a časů na dané sportoviště. Permanentky je možné zakoupit na 10 nebo 20 hodin a to v letní i zimní sezóně. Permanentky jsou cenově zvýhodněné následovně: registrovaní klienti získají slevu 10% při zakoupení permanentky na 10 hodin a slevu 15% při zakoupení permanentky na 20 h. Nově registrovaní klienti v rezervačním systému mají po zaplacení registračního poplatku nárok na slevu 30% na jakoukoliv permanentku.

Zdroj: Clubclassic.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym