Chcete si luxusně odpočinout a zároveň slastně rozmazlovat své chuťové buňky? Léto je právě v plném proudu. Vydejte se na výlet do Paříže. Města lásky, módy a jedinečných degustačních požitků.
Není snadné vybrat v záplavě francouzských restaurací, kaváren a bufetů ty nejlepší. Inspirovat se můžete v ojedinělé publikaci Carnet de Route Omnivore 2009 představující výběr 200 excelentních francouzských i evropských restaurací s „mladou kuchyní“. Průvodce obsahuje adresy a také informace o vyhlášených šéfkuchařích. Jedná se často o šéfkuchaře velmi mladé, kteří přinesli svěží nápady a elán do tradiční francouzské kuchyně.
Sympatický šéfkuchř Petter Nilsson byl vyhlášen Extra tvůrcem roku 2009. Jeho sexy kuchyni ochutnáte na adrese: La Gazzetta, 29, rude de Cotte, 75012 Paříž. Recepty vyzařují osobitého ducha a velmi decenzně kombinují ingredience do nezapomenutelných degustačních zážitků.
Dále Vám při plánování jedinečného výletu pomůže zajímavý odkaz, který se taktéž nachází v průvodci. Jedná se o webové stránky www.chateauxhotels.com. Nabízejí rozmanitý přehled zejména luxusních francouzských hotelů a restaurací.






