Volný čas | Zajímavosti

Hromadné rozesílání inzerátů na inzertní servery? Ano jde to!

Hodnocení

Hlavním smyslem této služby je ušetřit lidem jejich čas a v mnoha případech i spoustu nervů při opakovaném vyplňování inzertních formulářů stále dokola.

Hromadné rozesílání inzerátů na inzertní servery? Ano jde to!
Hromadné rozesílání inzerátů na inzertní servery? Ano jde to!

Potřebujete vložit inzerát na více inzertních serverů? Pokud ANO může se to pro vás stát noční můrou. Pokud tomu chcete předejít je na internetu nová služba Vkládej.cz, která vám pomůže inzertní servery zkrotit.

Jedná se o projekt, u jehož zrodu stál Ondřej Konečný jednak jako tvůrce myšlenky jak vytvořit službu na hromadné rozesílání inzerátů, ale i hlavně jako lídr celého realizačního týmu. Také se podílí na samotném vývoji plně automatizovaného systému společně s programátorem Marcelem Šerým. Běžnou provozní činnost jako je vyřizování objednávek, komunikace se zákazníky zajišťuje Ivana Kolářová. O marketing, design a copywriting se stará Jitka Sobková. Mimo tohoto hlavního týmu spolupracují i se spolupracovníky Míšou a Martinem, kteří vykonávají běžnou činnost a pomocí softwaru zadávají inzeráty na inzertní servery.

Ondřej Konečný – „Projekt Vkládání inzerátů běží již delší dobu, konkrétně od ledna roku 2010, kdy jsem to měl jako takový menší přivýdělek ke studiu. Postupem času však začalo zákazníků přibývat, objednávek chodilo čím dál tím více a projektu jsem se tak začal věnovat naplno. S větším množstvím objednávek však bylo spojeno už i více práce a tak bylo potřeba do projektu začlenit více lidí. Až na úplné začátky, kdy jsem inzeráty vkládal ručně stylem ctrl+c ctrl+v, používáme k zadávání inzerátů vlastně vyvinutou aplikaci, která nám práci s vkládáním velmi usnadňuje. Se spolužákem z gymnázia – Marcelem jsme se pak jednou dohodli, že by nebylo špatné rozesílání inzerátů plně zautomatizovat. Začali jsem tak pracovat na aplikaci, která toto umožní. V současné době máme aplikaci téměř hotovou, nyní už jen dolaďujeme detaily a ostré spuštění plánujeme na konec tohoto roku. Bude se tedy na co těšit“

- inzerent již nebude muset při objednání inzerce čekat na to, až mu od nás dorazí potvrzení objednávky a platební údaje; pokud bude mít na svém účtu potřebný „kredit“, inzerát se začne zadávat okamžitě, což také uvidí ve svém profilu

Zdroj: Novinky.enachod.cz

Nepřehlédněte

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

Jiřina Vetchý nechtěl hrát Okresní přebor se Sobotou

7.1. | 02:43 Aktualne.centrum.cz

Aktuálně.cz - kompletní zpravodajství, zprávy z domova i ze…

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

Holky a tráva: Prolistujte si konopný kalendář

7.1. | 02:43 Reflex.cz

Přestože je všeobecně známo, že pěstování konopí je převážně…

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

Trucky na ledě 2. řada ONLINE

7.1. | 02:43 Truckynalede.cz

Trucky na ledě jsou zpátky na Prima COOL a také na…

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

Vznikla Iniciativa Petr Čtvrtníček prezidentem

4.11. | 13:32 Taborsko.webnode.cz

ČR - V říjnu 2012 vznikla na sociální síti Facebook občanská…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost