Lidé | Sex a vztahy

Jak dosáhnout největšího orgasmu?

Hodnocení

Ženy mají s dosažením orgasmu trochu větší práci než muži. Existují dva druhy ženského orgasmu.

Jak dosáhnout největšího orgasmu?
Jak dosáhnout největšího orgasmu?

Sexshop Erotic nabízí velice širokou a pestrou nabídku veškerých erotických pomůcek, které vám pomohou dosáhnout to ho největšího orgasmu. Diskrétní balení i zaslání je pro nás samozřejmostí. Sex shop nabízí luxusní erotické pomůcky, luxusní erotické prádlo, porno DVD, lubrikační gely, afrodiziaka, venušiny kuličky, feromony, vakuové pumpy, vibrační umělé vagíny, nafukovací panny, sado maso pomůcky, kondomy, sado maso - BDSM, vibrátory a mnohem víc za nízké ceny.

Vyzkoušejte novou dimenzi dráždění - We vibe II Revoluční novinka na trhu erotiky, exkluzivní design, který přináší potěšení jak při vlastní masturbaci, tak i při milování. Ani muži v dokonalém a realistickém světě erotických hraček nepřijdou zkrátka. Právě vy udělejte radost a kupte erotické pomůcky u nás na Sexshop Erotic.cz.

Na mysli máme velice reálné a luxusní nafukovací panny Real Doll, které již několik let slaví svůj veliký úspěch. Silikonové krásky jsou zhotovovány pomocí speciální technologie a téměř k nerozeznání od skutečných lidí. Postavy jsou vysoké, těžké a jejich těla jsou vybavena klouby. K dispozici máte hned tři otvory pro ukojení a příjemné strávení volných chvil. Za velice příznivé ceny si můžete do svých útulných ložnic pořídit unikátní a skutečné společnice.

Ženy mají s dosažením orgasmu trochu větší práci než muži. Existují dva druhy ženského orgasmu. Vaginální orgasmus, který vzniká stimulováním bodu G a klitoriální orgasmus, který vzniká stimulací klitorisu. Klitoriálního orgasmu dosáhne žena mnohem snáze, než vaginálního. Vaginální orgasmus je způsoben stimulací bodu G a tento bod se velice špatně hledá.

Zdroj: Sexshop-erotic.cz

Nepřehlédněte

Super dárky jsou erotické pomůcky

Super dárky jsou erotické pomůcky

24.10. | 16:10 Darky-Clanky.cz

Gynekologové, sexuologové i urologové mnohdy také zdůrazňují…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče,…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče, plynaře a městské strážníky

19.10. | 22:40 Udalosti112.cz

LITVÍNOV / 18.10.2012 Masivní únik plynu zaměstnal ve…

Jak správně vychovávat děti?

Jak správně vychovávat děti?

18.10. | 10:37 Web.libimseti.cz

Jediná možnost je zrušit soukromí, protože zanikne rodina a…

Optimální myšlenkový směr

Optimální myšlenkový směr

17.10. | 15:35 Web.libimseti.cz

Jaký je optimální myšlenkový směr, kterým se máme vydat,…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost