Společnost | Finance

Michael Rentmeister ve funkci předsedy představenstva OVB Holding AG a OVB Vermögensberatung AG

Hodnocení

Dozorčí rady společností OVB Holding AG a OVB Vermögensberatung AG dnes jmenovali Michaela Rentmeistera (46) předsedou představenstva. Spol. OVB Allfinanz, a.s. je přední finančně poradenská společnost.

Michael Rentmeister ve funkci předsedy představenstva OVB Holding AG a OVB Vermögensberatung AG
Michael Rentmeister ve funkci předsedy představenstva OVB Holding AG a OVB…

Dozorčí rady společností OVB Holding AG a OVB Vermögensberatung AG dnes jmenovali Michaela Rentmeistera (46) předsedou představenstva obou společností a nástupcem šéfa představenstva Wilfrieda Kempchena (67). K výměně ve vedení společnosti dochází k 1. lednu 2012. Kempchen oznámil svůj odchod z OVB nejpozději ke konci roku 2012, s možností odejít i dříve, pokud se najde vhodný nástupce.

Wilfried Kempchen působí v OVB 40 let. Před svým jmenováním do představenstva patřil 38 let k nejúspěšnějším zemským ředitelům OVB v Evropě. Od roku 2009 Kempchen ve funkci předsedy představenstva podnik bezpečně převedl přes finanční a hospodářskou krizi, upevnil postavení odbytu v tuzemsku a zahraničí a vytyčil rozhodující směr pro úspěšnou budoucnost podniku. Předpokládá se, že bude Kempchen v roce 2012 zvolen do dozorčí rady obou společností, kde bude moci i v budoucnu zúročit své dlouholeté znalosti v odbytu a svou mezinárodní síť pro další pozitivní vývoj koncernu OVB. Wilfried Kempchen: „OVB pro mě je a zůstává srdeční záležitostí. Budu podnik dále doprovázet na jeho cestě za úspěchem.“

Wilfried Kempchen zároveň poblahopřál svému nástupci jménem celého představenstva: „Naše mezinárodní zaměření a náš obchodní model vyžadují dobře strukturované a stabilní vedení. S Michaelem Rentmeisterem ve funkci mého nástupce budeme moci tuto stabilitu zabezpečit interně i externě. Z toho budou profitovat naši zákazníci, finanční poradci i naši pracovníci.”

Michael Rentmeister: „Jmenování předsedou představenstva obou společností je výzvou, která je spojena s velkou odpovědností. Těším se na nové úkoly a zastávám optimistický názor, že budeme moci společně s mými kolegy z představenstva, našimi finančními poradci, pracovníky a produktovými partnery koncern dále rozvíjet pro blaho našich zákazníků.“ Rentmeister jako Kempchenův nástupce je všestranný manažer, který má široké zkušenosti s poskytováním finančních služeb. Od roku 2006 je předsedou představenstva Bonnfinanz AG, společnosti koncernu Zurich Financial Services působícího po celém světě. Předtím byl od roku 1999 v odbytu koncernu BHW odpovědný jako ředitel za velké části týmu externích prodejců, specialistů a zaměstnanců ve vnější správě a zastával různé odpovědnosti v centrále.

Zdroj: I-domacnost.cz

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym