Lidé | Celebrity

Nové Miss vyzkoušel sexy plavky v africkém stylu

Anonym

09:36 | 24.2.2009
Anonym

Hodnocení

Dvanáct finalistek Miss 2009 v pondělí předvedlo plavky, ve kterých se budou prezentovat ve finále volby královny krásy.

Nové Miss vyzkoušel sexy plavky v africkém stylu
Nové Miss vyzkoušel sexy plavky v africkém stylu

Dvanáct finalistek soutěže České Miss 2009 v pondělí předvedlo v pražském hotelu Marriott Airport šaty i plavky, ve kterých se budou prezentovat ve finále volby královny krásy.

Odpolednem provedla a roli moderátorky si vyzkoušela Eliška Bučková, královna krásy minulého ročníku. Eliška uvedla a popsala všechny modely, měla svého favorita. "Všechny šaty byly nádherné, nejvíc se mi ale líbily ty, co na sobě měla Iveta Lutovská od návrhářky Alice Abraham. Mam ráda zlato v kombinaci s kůží, takže Ivetin extravagantní kožený model mi padl do oka asi nejvíce, " uvedla Eliška.Každá z finalistek měla speciálně navržené šaty od jiného návrháře. Beáta Bocková se tak představí v šatech od Miriam Janásové, Zinu Šťovíčkovou oblékne Kateřina Severýn, Veroniku Židkovou Radka Sirková, Leonu Grešákovou Martin Havel, Nikolu Minárikovou Miroslava Talavašková, Julii Zugarovou Martina Tuháčková, Ivetu Lutovskou Alice Abraham, Terezu Šimsovou Helena Fejková, Nikol Smetanovou Jaroslava Procházková, Terezu Budkovou Šárka Šišková, Kláru Rychtaříkovou Miroslav Bárta a Hana Mücková bude soutěžit v modelu od Leoše Macenauera.

Dívky si vyzkoušely plavky Aquila Aqualinea v africkém zebrovitém stylu. Připomněly si tak jejich lednové soustředění v exotické Keni. Během finálového večera v nich budou absolvovat tradiční promenádu, jednu ze soutěžních disciplín. Představí se rovněž v modelech známé módní návrhářky Jaroslavy Sedláčkové. Jde o krátké sexy šaty, v nichž uvidí diváci dívky hned v úvodu finálové show. Hlavní návrhářkou finále je světoznámá Blanka Matragi, akademická malířka, která pro finalistky připravila exkluzivní výběr modelů. Tato představitelka originální a elegantní módy žije již 29 let se svým manželem v Libanonu, kde vytváří ve svém salonu večerní róby nejen pro arabské princezny ale i pro elitu mnoha zemí světa včetně České republiky. O její módní přehlídky je vždy obrovský zájem jak v zahraničí, tak i v tuzemsku. Za svou tvorbu získala Blanka Matragi mimo jiné Evropskou cenu umění, Mezinárodní cenu Salvátora Dalího, Národní cenu František Kupka 2002, Národní cenu Lady Pro a Senát České republiky ji jmenoval "Významnou českou ženou ve světě". Finálový galavečer, v jehož závěru se rozhodne o nové královně krásy, se uskuteční 28 února od 20 hodin v atraktivním prostředí Letiště Praha. V přímém přenosu jej bude vysílat TV Nova. Mnozí diváci chtějí vidět boj o korunku České Miss 2009 přímo v jeho dějišti, a tak o vstupenky na velkolepou finálovou show, které prodává síť Ticketpro, je velký zájem.

Zdroj: Mediafax.cz

Nepřehlédněte

Super dárky jsou erotické pomůcky

Super dárky jsou erotické pomůcky

24.10. | 16:10 Darky-Clanky.cz

Gynekologové, sexuologové i urologové mnohdy také zdůrazňují…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče,…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče, plynaře a městské strážníky

19.10. | 22:40 Udalosti112.cz

LITVÍNOV / 18.10.2012 Masivní únik plynu zaměstnal ve…

Jak správně vychovávat děti?

Jak správně vychovávat děti?

18.10. | 10:37 Web.libimseti.cz

Jediná možnost je zrušit soukromí, protože zanikne rodina a…

Optimální myšlenkový směr

Optimální myšlenkový směr

17.10. | 15:35 Web.libimseti.cz

Jaký je optimální myšlenkový směr, kterým se máme vydat,…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym