Technika | Věda a technika

Operátoři: UPC

Anonym

17:30 | 12.12.2010
Anonym

Hodnocení

UPC Česká republika, a.s. se u nás řadí mezi největší poskytovatele placené digitální a kabelové televize a taktéž vysokorychlostního internetu. Z široké nabídky poskytovaných služeb, si již u nás tu svou vybralo na milion domácností.

Operátoři: UPC
Operátoři: UPC

Z široké nabídky poskytovaných služeb, si již u nás tu svou vybralo na milion domácností. Ovšem UPC nepůsobí jenom v České republice, ale také na Slovensku, Maďarsku, či v Rumunsku. Od roku 2007 UPC poskytuje také telefonní služby, které umožňují mimo jiné volání zdarma v rámci sítě UPC. My se však v tomto článku budeme věnovat výhradne digitální kabelové a digitální satelitní televizi.

UPC nabízí pěknou řádku služeb od digitální televize, až po telefonní tarify. Vybírat můžete z celé řady různých tarifů, které se přizpůsobí vašim potřebám. Samozřejmostí je také možnost kombinovat více nabízených tarifů a služeb, čímž ušetříte nejen peníze, ale i čas.

Digitální televize od UPC nabízí až sto programů v digitální kvalitě, přičemž záleží jen na vás, jak (a zda vůbec) si své možnosti rozšíříte. Pokud vám digitální kvalita nestačí, není nic snazšího než si pronajmout či dokoupit např. HD videorekordér, který umožňuje přehrávání vybraných programů v té nejvyšší HD kvalitě. Má v sobě také zabudovaný pevný disk o velikosti 320GB, který uchová až desítky hodin (cca 100) záznamu, přičemž umožňuje nahrávat dva programy najednou. Pro příjem digitální kabelové televize stačí blízká dostupnost kabelových rozvodů - pokud si dostupností nejste jisti, není nic snazšího, než si ji ověřit přímo na stránkách UPC. Potřebujete také TV přijímač s konektorem SCART. Nemusíte mít strach ani tehdy, pokud ještě nevlastníte set-top box pro příjem digitálního vysílání, - UPC ho totiž ke všem balíčkům zapůjčuje zdarma.

Pokud toužíte po příjmu televizního signálu v HD kvalitě a nevlastníte žádný HD videorekordér, UPC nabízí zapůjčení výše zmiňovaného HD videorekordéru za cenu 151 Kč měsíčně - objednat si ho můžete společně s tarify Starter, Standart a Supreme. HD videorekordér vám zajistí příjem digitálního vysílání, jak ve standardním, tak vysokém rozlišení. Jak už jsme uvedli, tento videorekordér obsahuje pevný disk a součástí balení je i HDMI kabel. Nezapomeňte, ze pro příjem HD signálu se doporučuje TV s minimálním rozlišením 1280x720 s 756 řádky a taktéž HDMI vstupem. Nyní je v programové nabídce zařazeno cca 12 programů, které si můžete vychutnat v HD kvalitě (mezi nejznámější například patří: NOVA HD, HBO HD, HISTORY HD.) Tento balíček HD programů si můžete buď o samostatně objednat již za 149 Kč, nebo doobjednat k již používaným tarifům.

Zdroj: Digitalnik.cz

Nepřehlédněte

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze…

John: Jančík obviněn bude. Vytáhli jsme kostlivce ze skříní :: Domácí :: ČT24

7.1. | 02:43 Ct24.cz

Praha – Minulý týden zrušil státní zástupce usnesení o…

Logitech G11 Gaming Keyboard

Logitech G11 Gaming Keyboard

7.1. | 02:43 Alza.cz

Profesionální herní klávesnice, ke které dostanete herní myš…

Shakes a Fidget - Cheat

Shakes a Fidget - Cheat

7.1. | 02:43 Shakes-And-Fidget.cz

Návod jak vydělat neomezené množství zlaťáků a houbiček

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

Alternativa k PPC kampaním od společnosti mClick je tu!

13.11. | 15:04 Webitech.cz

Jedná se o systém s názvem mClick, který spustila Česká…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym

Oblíbenost