Koníčky | Dům a zahrada

Plastová okna

Hodnocení

Okna a balkonové dveře / Naše plastové profily jsou optimálním řešením splňujícím všechny požadavky kladené na novostavbu, starší zástavbu nebo modernizaci domu či bytu. Značka Inoutic nabízí celou řadu nejrůznějších systémů a designů pro všechny typy plastových oken, balkónových dveří a terasových dveří.

Plastová okna
Plastová okna

Nové myšlení v oblasti energetických úspor a ekologie motivuje stále více lidí k modernizaci a rekonstrukci své nemovitosti nebo k výstavbě obytného domu s kvalitním zateplením, či dokonce pasivního domu. Jak při rekonstrukci, tak při nové výstavbě představují okna nejvýraznější příležitost pro úsporu energie v rámci pláště budovy: nová okna s lepšími tepelně-izolačními vlastnostmi přináší přímou úsporu energie a aktivní ochranu životního prostředí. Společnost Inoutic / Deceuninck si je vědoma své ekologické odpovědnosti a proto svými produkty poskytuje veřejnosti možnost chovat se udržitelně, šetřit energií i finančními prostředky a chránit životní prostředí. Sledujeme trendy v bydlení a potřeby lidí, abychom mohli vyvíjet nejmodernější systémová řešení vycházející především ze dvou požadavků: na energetickou účinnost a na praktičnost.

Zákazník, který plánuje novostavbu, si chce být jistý, že získá produkt, který bude v maximální míře splňovat jeho požadavky. Ty se týkají především energetické úspornosti, zvukové izolace, bezúdržbovosti a designu. Aby byla stavba vašeho domu co nejefektivnější, vyvíjí firma Inoutic produkty splňující všechny požadavky kladené na moderní stavby. Okna pro dům snů lze vybírat z několika profilových systémů a z velké palety barev. Díky technické preciznosti a vysoké kvalitě našich produktů se pak budete z nových oken dlouho těšit.

Starší stavby, postavené podle zastaralých energetických standardů mají vysokou spotřebu energie na vytápění. O to větší ale máte jistotu, že s našimi výrobky dosáhnete významných energetických úspor.. Modernizace navíc zlepšuje klima v interiéru, zvyšuje komfort bydlení a přispívá k celkově lepšímu energeticky úspornému standardu domu. Rekonstrukce a modernizace tak výrazně zvyšuje hodnotu nemovitosti. S plastovými okny Inoutic nabízíme i naše dlouholeté zkušenosti v oblasti sanací a renovací. Můžete si být jisti, že získáte výrobky s vynikajícím poměrem cena/výkon, a současně produkty technicky precizní přinášející efektivní a výrazný pokles spotřebované energie i nákladů. Na trhu je dnes řada produktů, které vykazují poměrně dobré tepelně-izolační vlastnosti, ale kvůli své vestavné hloubce jsou často nepoužitelné pro rekonstrukce. Naše technicky propracované a inteligentní výrobky, jako je například nový profilový systém Eforte, lze naproti tomu použít jak v novostavbách, tak i pro rekonstrukce.

Zdroj: Inoutic.cz

Nepřehlédněte

Optimalizujte si daně před koncem roku

Optimalizujte si daně před koncem roku

15.12. | 00:30 Finexpert.e15.cz

Vhodně zvolenou daňovou strategií lze ušetřit velké množství…

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

Prvý slovenský mačací raj – OZ Mačací raj Nové Zámky

22.10. | 06:40 Wildcats.sk

Mačací raj” je názov súkromného depozitu pre mačičky, ktorý…

Jak využít amatérské fotografie

Jak využít amatérské fotografie

18.10. | 22:08 Web.libimseti.cz

Amatérské fotografování, lidem co jsou technicky zaměření,…

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

Výměna oken při rekonstrukích | Inoutic

18.10. | 17:57 Inoutic.cz

Výměna oken představuje ekonomicky výhodné a…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym