Auto-moto | Auta

Porovnání cen zákonného pojištění vozidel

Hodnocení

Zjistili jste, že je vaše povinné ručení přehnaně drahé, porovnejte si ceny nejznámějších pojišťoven, vyberte to nejvýhodnější či nejlevnější povinné ručení. Poté si jej prostřednictvím našeho webu můžete například i jednoduše sjednat.

Porovnání cen zákonného pojištění vozidel
Porovnání cen zákonného pojištění vozidel

Všechny potřebné informace k porovnání povinného ručení naleznete ve Vašem malém technickém průkazu (osvědčení o registraci vozidla, část I.). Poté použijte náš formulář povinné ručení - porovnání a ušetřete až 60% z ceny Vašeho povinného ručení!

Nemarněte čas vyhledáváním ceníku a sazeb jednotlivých pojišťoven. Použijte naši kalkulačku ceny povinného ručení. Stačí, když do naší kalkulačky zadáte požadované údaje a my vám na základě těchto údajů porovnáme nabídky nejznámějších pojišťoven.

Hlavním kritériem, které se odráží v ceně povinného ručení každé pojišťovny je typ dopravního prostředku, motocykl, osobní auto, nákladní auto, dodávka či například pracovní stroj. Dalším velice důležitým kritériem, které z velké části tvoří cenu povinného ručení je objem motoru, účel použití vozidla, průběh předchozího povinného ručení a také například někde i stáří vozu či jeho výkon. Dalším důležitým prvkem je věk pojistníka, například řidiči ve věku 18-25 let patří do rizikové skupiny, která má statisticky větší nehodovost, proto má také tato skupina povinné ručení dražší. Dalším již méně důležitým parametrem, který se týká pojistníka, je jeho bydliště (velká města, malá města či vesnice) ano, možná se budete divit, ale i toto se odráží v ceně povinného ručení. Dalším parametrem je také majitel vozidla, je rozdíl jestli se jedná o soukromou osobu nebo podnikatele. Některé pojišťovny poskytují výhody pro osoby tělesně či zdravotně postižené a některé dokonce i pro lékaře. Po zadání těchto dat se pro vás připraví jednotlivé cenové nabídky různých pojišťoven. Z této nabídky povinného ručení si můžete samozřejmě libovolnou nabídku vybrat a prostřednictvím nás si sjednat povinné ručení.

Zdroj: Michalovoruceni.cz

Nepřehlédněte

Garaxis autopůjčovna Karlovy Vary | Zajímavé.eu

Garaxis autopůjčovna Karlovy Vary | Zajímavé.eu

24.10. | 13:41 Zajimave.eu

Jste-li v Karlových Varech nebo jejich okolí a potřebujete…

Škoda Yeti nejlevnější v historii, ceny od 349.900 Kč

Škoda Yeti nejlevnější v historii, ceny od 349.900 Kč

12.10. | 08:14 Vychytej.cz

Aby Škoda ještě více posílila prodeje svého kompaktního SUV…

Nejlevnější povinné ručení

Nejlevnější povinné ručení

3.10. | 18:09 Pojistovny.com

Každý z nás ho zná, každý z nás, kdo vlastní vozidlo, ho…

Matné logo pomocou tekutej gumy Plasti Dip

Matné logo pomocou tekutej gumy Plasti Dip

22.9. | 22:25 Plasti-shop.sk

Plasti Dip je tekutá guma, ktorá vytvára matný povrch.…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym