Společnost | Vzdělání

Přijímací zkoušky 1.část - Zdravotní prohlídka a psychotesty!

Anonym

06:56 | 26.11.2010
Anonym

Hodnocení

Zdravím, určitě jste si všimli pasivní aktivity na našem webu, co se týče novinek! Bylo to zapříčiněno mou první zkouškou, důležitou pro přijetí na školu! Já jsem si pro vás za odměnu a trpělivost připravil přehled mého zkouškového dne!

Přijímací zkoušky 1.část - Zdravotní prohlídka a psychotesty!
Přijímací zkoušky 1.část - Zdravotní prohlídka a psychotesty!

Již od malička jsem měl mnoho snů, co se týče povolání! V současné době je však nejreálnější střední vojenská škola! A právě na tuto školu se připravuji, včera tudíž 25.11.2010 jsem měl první část přijímacího řízení a to zdravotní testy ve vojenské nemocnici v Olomouci! Tento týden byl pro mne opravdu náročný a to především psychicky! No nebudeme se zde zbytečně vybavovat a přejdeme rovnou k tomu dni D!

Den-D vlastně začal už den předtím, jelikož jsem měl přísná pravidla, které jsem musel dodržovat jednalo se především o stravu a fyzickou zátěž! Co se týče stravy, nesměl jsem den před tím jíst ani pít nic sladkého nebo moc mastného! Týden před cestou jsem nesměl žádné posilňující prášky, jídlo apod. (Energy Drinky, Proteiny, Steroidy, …) A plány na večer, že půjdu běhat a nějak zkusím zabít čas se tedy také musel zrušit! Pojďme se tedy na celou situaci kouknout do podrobna! Vše jsem si totiž zapisoval do poznámek, abych vám představil, jak to chodí!

18:00 Středa – Zkusil jsem si lehnout, usnul jsem v pohodě a docela rychle, bez větších problému, radio u hlavy mi hrálo skvělé uspávací písničky! 20:00 Středa - Po otcově příchodu z práce jsem se vzbudil a měl docela hlad, šel jsem se tedy navečeřet a bohužel to bylo mé poslední jídlo, které jsem měl v puse! Jednalo se o tvarohový salát se zeleninou a rohlík. 21:00 Středa - Druhý pokus o spánek, ten se však nevydařil! V té chvíli jsem byl opravdu psychicky na dně! Hlavou mi prolétávalo, co budu dělat když mi to zítra nevýjde? Stále jsem myslel na to stejné, měl strach a takový ten divný pocit v nohou, vždyť to znáte. Tak jsem šel ještě zpátky na počítač, tam mi trochu pomohla podpora přítelkyně a mé matky, avšak stále to nebylo ono. Naposledy co jsem viděl kolik je hodin tak bylo 23:58 poté už jsem nějak usnul!

3:45 Čtvrtek - Budíček! Jdu si hodit sprchu, oholit se, nagelovat, obléct a “nasnídat“ (sklenice čisté vody), stávalo se mi docela dobře, bez nějakých větších problémů, či únavy, cítil jsem se docela odpočatý, vše se však projevilo o trochu později.

Zdroj: Bedlive.info

Nepřehlédněte

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité…

Rezort obrany daroval Červenému krížu nevyužité prikrývky

7.1. | 02:43 Webnoviny.sk

Organizácia ich chce využívať napríklad po povodniach.

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští…

Soud už ví, proč zrušit volby. Šuškají si to pražští politici | Praha politi

7.1. | 02:43 Parlamentnilisty.cz

Obavy ze zrušení voleb dostávají konkrétní podobu. V…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi…

Kužma: Sociálne dávky by si mali ľudia v hmotnej núdzi odpracovať

7.1. | 02:43 Korzar.sme.sk

Rómsku otázku považuje poslanec Štefan Kužma (SDKÚ) za…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu…

Jak číst rychleji a efektivněji? Naučte se opravdu číst!

9.11. | 19:39 Webitech.cz

Naučte se číst rychle a efektivně s online projektem…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym