Lidé | Móda a kosmetika

Sen mnoha žen - nákupy s osobním stylistou, nabídne Nákupní galerie Myslbek

Anonym

20:58 | 15.9.2009
Anonym

Hodnocení

Konzultace osobního stylisty je snem mnoha žen a nemála mužů. Ve dvou zářijových týdnech se tento sen mnoha ženám splní. Nákupní galerie Myslbek...

Sen mnoha žen - nákupy s osobním stylistou, nabídne Nákupní galerie Myslbek
Sen mnoha žen - nákupy s osobním stylistou, nabídne Nákupní galerie Myslbek

Konzultace osobního stylisty je snem mnoha žen a nemála mužů. Ve dvou zářijových týdnech se tento sen mnoha ženám splní. Nákupní galerie Myslbek v ulici Na Příkopě totiž přichází s akcí Stylista k Vašim službám, která je otevřená všem ženám, které se na stránkách nákupní galerie Myslbek (www.nakupniga­leriemyslbek.cz) zdarma zaregistrují. Budou mít možnost strávit několik hodin se stylistou, který jim mimo jiné poradí, jaké barvy, střihy a materiály se právě k nim hodí, součástí bude i nákup v obchodech Nákupní galerie Myslbek. Registrace probíhá do poloviny září a je otevřena všem, kdo mají chuť zkusit oživit svůj styl.

Říká se, že na konci každé sezóny by měl každý takzvaně provětrat svůj šatník – vyměnit letní módu za podzimní a zimní a to, co jsme si celou sezónu ani neoblékli, dát nemilosrdně pryč. Proto je září ideální doba pro osobního stylistu, který navíc dokáže poradit, čím podzimní šatník oživit a co naopak raději úplně vynechat. „Nejde o jednorázovou proměnu tak, jak ji často vídáte v časopisech. Osobní stylista nabízí mnohem spíše konzultaci, poradí, co se k ženě hodí, jaké barvy by měla volit, jaké střihy. Akce si neklade za cíl ženy naráz změnit, ale spíše ukázat, jak obecně podtrhnout jejich krásu a vnést inspiraci do jejich stylu, “ vysvětluje smysl akce Delphine Prokešová, marketingová manažerka NG Myslbek. „Nákupní galerie Myslbek je pro odpoledne se stylistou jako stvořená. Najdete tu obchody s oblečením mnoha stylů pro každý věk i příležitost, ale i obchody s kosmetikou, kde to módními barvami také jen září. V klidu kaváren si pak můžete se stylistou popovídat nejen o módě. Toho jsme prostě museli využít, “ popisuje Delphine Prokešová, proč pro návštěvníky připravili akci zrovna tohoto formátu. Navíc ulice Na Příkopě je místem, které módou doslova žije. Světové značky tu tradičně představují kolekce, které u nás nejsou jinde k dostání a pro každou značku je obchod v této ulici jistou zárukou slávy a úspěchu. A Nákupní galerie Myslbek je umístěna v srdci této Mekky módy.

Pro účastnice budou připraveny tři módní stylistky – Lenka Poláčková, která je módní redaktorkou magazínu ONA DNES, Andrijana Trpkovič, stylistka a kostýmní návrhářka na DAMU a FAMU, a Lenka Podlahová, módní stylistka časopisu Marianne. „Všechny tři jsou skvělé odbornice, přitom ale moc příjemné dámy. Věřím, že se s nimi budou všechny účastnice cítit příjemně a celá akce proběhne v přátelské atmosféře, “ nešetří chválou Delphine Prokešová, která stojí za celou akcí Stylista k Vašim službám.

Zdroj: Luxurymag.cz

Nepřehlédněte

Super dárky jsou erotické pomůcky

Super dárky jsou erotické pomůcky

24.10. | 16:10 Darky-Clanky.cz

Gynekologové, sexuologové i urologové mnohdy také zdůrazňují…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče,…

Únik plynu v Litvínově zaměstnal v podvečer hasiče, plynaře a městské strážníky

19.10. | 22:40 Udalosti112.cz

LITVÍNOV / 18.10.2012 Masivní únik plynu zaměstnal ve…

Jak správně vychovávat děti?

Jak správně vychovávat děti?

18.10. | 10:37 Web.libimseti.cz

Jediná možnost je zrušit soukromí, protože zanikne rodina a…

Optimální myšlenkový směr

Optimální myšlenkový směr

17.10. | 15:35 Web.libimseti.cz

Jaký je optimální myšlenkový směr, kterým se máme vydat,…


Komentáře

  • Tento článek ještě nikdo neokomentoval. Buď první!
  • Anonym